Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu Yeni Bölüm Özeti

Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu yeni bölümünde, karakterler arasındaki ilişkilerin karmaşıklığı ve sürpriz gelişmeler izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Heyecan dolu anları kaçırmayın!

Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu Yeni Bölüm Özeti

Yeni Bölüm: Sular Durulmuyor


Yeni Bölüm: Sular Durulmuyor

Yusuf Pirhasan ve Volkan Keskin’in yönetmenliğini üstlendiği, senaryosunu Uğraş Güneş’in kaleme aldığı Taş Kağıt Makas'ın heyecan dolu yeni bölümünde sular durulmayacak. Tanıtımları ile merak uyandıran dizinin 8'inci bölümünde neler olacak?

Fecir Dibe Sürükleniyor!


Fecir Dibe Sürükleniyor!

İçine düştüğü tuzaktan kurtulmanın yollarını arayan Umut, Alev’in de yardımıyla kendini aklayacak bir yola girmeyi başarır. Rıza’nın sağlık durumunun kötüye gitmesiyle birlikte Umut için zaman daralmaya başlar. Alev’e karşı olan takıntısı günden güne artmaya başlayan Fecir, yaşadığı bir kırılmayla birlikte dibe doğru sürüklenir.

Kim Galip Gelecek?


Kim Galip Gelecek?

Harun Yakar, herkes için en doğru kararları verdiğini düşünürken; kendini büyük bir sınavın ortasında bulur. Üstelik bu sınav, Kadri abisinin hayatını yakından ilgilendirir. Yıllar önce bir çocuk olarak karşısına çıkan Umut, şimdi rakip avukatı olacaktır. Tecrübe ve hafıza karşı karşıya gelir. Bu büyük kapışmadan kim galip çıkacaktır? Harun Yakar mı? Umut Tanrıkulu mu?

Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük, Hüseyin Avni Danyal, Aytaç Uşun, Bülent Seyran, Atsız Karaduman, Selim Galip, Anıl Taşezen gibi başarılı oyuncuları kadrosunda buluşturan Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu, yeni bölümü ile bu akşam Kanal D’de ekrana gelecek.

  • Kanal: Kanal D
  • Oyuncular: Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük, Hüseyin Avni Danyal, Aytaç Uşun, Bülent Seyran, Atsız Karaduman, Selim Galip, Anıl Taşezen

Kaynak: Milliyet

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2024, 14:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER