Tuğba Altıntop ile Rafet El Roman yeniden mi evleniyor?

Tuğba Altıntop ile Rafet El Roman yeniden mi evleniyor?

Tuğba Altıntop ile Rafet El Roman yeniden mi evleniyor?

Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programının konuğu eski manken Tuğba Altıntop oldu. Tuğba Altıntop, özel hayatı ve eski eşi Rafet El Roman'a dair samimi açıklamalarda bulundu. Eski manken, El Roman ile yeniden bir araya gelmesinin mümkün olabileceğini belirtti.

Tuğba Altıntop, 'Rafet El Roman ile yeniden bir araya gelir misiniz?' sorusuna, "İnşallah birilerine hayat olurum. Rafet bekar ben bekarım. Her şey olabilir. Allah 95 yılında yazmış kaderime evlendik, yine yazdıysa yine evleniriz. Kaderde varsa o kitabı bir daha okuyacağız yapacak bir şey yok." dedi.

Altıntop sözlerine, "Kızlar evlenmemizi çok istiyor. Rafet evlenme tekllifi etse kabul eder miyim bilmiyorum, kızlarıma sorarım herhalde..." diyerek devam etti.

"14 Şubat'ta sürprizim var"

Eski manken, "14 Şubat'ta size bir sürprizimiz var. Ne olduğunu söylemeyeceğim. Bekleyip göreceğiz." diyerek herkesi meraklandırdı.

'Ben öldükten sonra görseniz ne olacak?'

Öte yandan Tuğba Altıntop vefat ettikten sonra organlarını bağışlayacağını söyleyerek, "Bütün organlarımı bağışladım. Ailem önce itiraz etti. 'Biz seni böyle görmek istiyoruz' dediler. 'Ben öldükten sonra görseniz ne olacak?' dedim. Kendime iyi bakıyorum." şeklinde konuştu.

Yayından görüntüleri haberin videosuna tıklayarak izleyebilirsiniz...
Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2019, 19:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER