Umut'un Kaçışı ve Karşılaşmalar

Umut'un Kaçışı ve Karşılaşmalar, umut dolu bir yolculuğun hikayesidir. Umut, kendisini bekleyen sıradışı deneyimlerle karşılaşırken, içsel gücünü keşfeder. Macera ve duygusal anlarla dolu bir serüvene hazır olun!

Umut'un Kaçışı ve Karşılaşmalar

Umut, gözaltına alınmak istendiğinde balkondan atlayarak kaçmayı denerken aracıyla polislerden kaçmaya çalışırken aracı bozuldu. Otomobilden inerek koşmaya başlayan Umut, Alev'in ofisini inceledikten sonra Neşet'le karşılaştı. Alev, Umut'la konuşmak için beklediğini ifade etti. Neşet'le Alev ofiste konuşurken polisler ofisi inceledi, ancak Neşet gizli odanın kapısını açmadan önce araya girdi ve gözaltına alındılar.


Umut'un Kaçışı ve Karşılaşmalar

RÜYA ŞOKE OLDU
Fecir ile Rüya, evde yurt dışına kaçmayı planlarken yakalanan halaları hakkında konuşuyorlardı. Bu sırada Azo, televizyonu açarak Umut'un haberini gösterdi. Şaşıran Fecir, abisi ve kuzeninin yanından ayrıldı.


Umut'un Kaçışı ve Karşılaşmalar

Harun ve Fecir Karşılaşması


Harun ve Fecir Karşılaşması

HARUN, FECİR'DEN HESAP SORDU
Fecir, Kadri'yi başarılı işi için tebrik ederken güvenlik görevlisi Harun Yakar'ın geldiğini öğrendi. Harun, Fecir'e ateş püskürerek Umut'a yapılanların hesabını sordu ve organizasyonun Kadri'ye ait olduğunu öğrenince evi terk etti.

Fecir, Rıza'nın yeniden yargılanma talebinin reddedildiği bilgisini aldı ve hapishaneye Rıza'yı ziyarete gitti.


Umut'un Kaçışı ve Karşılaşmalar

UMUT TEHKİLEDE
Alev'in tavsiyesi üzerine Süreyya'nın yanında savcı yardımcılığına başlayan Alev, Harun'un Umut'un izini bulmaya çalıştığını fark etti. Rüya, ailesiyle Rıza ve Umut arasındaki durumu anlamaya çalışıyor. Fecir, Umut'u arayarak elindeki belgeleri kullanarak ailesinin kirli işlerini ifşa edeceğini söyledi. Umut, yayına çıkacakken Süreyya tarafından engellendi. Harun ve Kadri, Umut'u son anda kurtardılar.

Kadri, Harun'un Rıza için yaptıklarını Umut'a anlattı. Fecir, Umut'a saldırdı ve silahını doğrulttuğunda Harun ve Fecir içeri girdi. Umut, Fecir'e ailesinin utanç kaynağı olduğunu söyledi.


Umut'un Kaçışı ve Karşılaşmalar

Kaynak: Milliyet

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2024, 00:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER