Ünlü Çiftlerin Doğal Yaşam Tercihi

Ünlü çiftlerin doğal yaşam tercihleri hakkında merak ettiğiniz her şey burada! Sağlıklı yaşamın sırlarını keşfedin ve doğal yaşam tarzına dair ilham alın.

Ünlü Çiftlerin Doğal Yaşam Tercihi

Ama bu sözünü ettiğimiz geçici bir tatil fırsatı değil... Tam zamanlı olarak büyük kentin karmaşasından uzakta yepyeni bir hayat bu anlattığımız. Birçok kişi zorunluluk gereği yaşadığı büyük kenti terk edemese de bazıları her şeyi bir kenara bırakıp kendine daha sade, daha doğal bir hayat kurdu bile. Bunun örnekleri özellikle gösteri dünyasında giderek artıyor.


Ünlü Çiftlerin Doğal Yaşam Tercihi

Yepyeni Bir Hayat: Çiftlikte Yaşam


Yepyeni Bir Hayat: Çiftlikte Yaşam

Öyle ki kimi ünlüler, kariyerlerini bile ya geri plana atıp ya da tamamen veda edip farklı bir hayat tarzına geçebiliyorlar. İşte çocuklarını doğayla iç içe büyütmek için yaşadıkları pırıltılı hayatı da o büyük ve her tür imkana kolayca ulaşabildikleri büyük kenti de bırakan ünlü çiftlerden biri Nikki Reed ile Ian Somerhalder.

Nikki Reed ve Ian Somerhalder'in Çiftlik Hayatı


Nikki Reed ve Ian Somerhalder'in Çiftlik Hayatı

Bundan yaklaşık beş yıl önce Hollywood'a veda edip bir çiftliğe taşındı 45 yaşındaki Somerhalder ile 36 yaşındaki Reed. Şu anda 7 yaşında olan kızları ve 6 aylık oğullarıyla birlikte gözlerden uzakta, doğal ortamda hayatlarını sürdürüyorlar. Zaten Nikki Reed ikinci çocuğunu da bu çiftlikte, yaşadıkları evde dünyaya getirdi. Üstelik geniş araziye sahip bu çiftlikte kendileriyle birlikte 18 tane de hayvan besliyorlar. Yiyecekleri sebzeleri kendileri yetiştiriyorlar.

Doğal Yaşamın Getirdiği Huzur


Doğal Yaşamın Getirdiği Huzur

Rol aldığı Vampire Diaries adlı yapımla tanınan Ian Somerhalder ile Twilight serisiyle adını duyuran Nikki Reed, Hollywood'a veda etmiş olmaktan dolayı da hiç pişman değiller. Ailenin reisi Somerhalder, daha önce birkaç kez konuk olduğu programlarda ve verdiği röportajlarda bu tercihlerinden ne kadar memnun olduğunu defalarca dile getirdi. Eşi Nikki Reed de onunla aynı fikirde. Reed'in bu doğal yaşamı sevmesinin en önemli nedeni çocuklarının büyüme tarzına ve hayatlarının şekillenmesine olumlu etkisi.

Çocukların Teknoloji Bağımlılığından Korunması


Çocukların Teknoloji Bağımlılığından Korunması

Nikki Reed'e göre teknoloji artık insan hayatını öylesine ele geçirdi ki bundan yetişkinleri bir yana bırakın çocukları bile kurtarmak mümkün değil. Özellikle de büyük şehirde yaşayınca. Fakat şu an sürdürdükleri çiftlik yaşamı içinde teknolojiye esir olmaktan onları kurtaracak çok önemli bir ayrıntı var: Doğa...

İkinci çocuğunu çiftlik evinde dünyaya getiren Nikki Reed, doğal yaşamı ve çocuklarının teknoloji bağımlılığından uzak büyümelerini sağlamak adına bu tercihten mutluluk duyuyor. Ian Somerhalder ise çiftlik yaşamının huzur dolu bir yaşam tarzı sunduğunu ve Hollywood'un karmaşasından uzaklaşmanın ne kadar değerli olduğunu belirtiyor.

Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2024, 17:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER