Ünlü isimler sandık başında

Ünlü isimler sandık başında

Ünlü isimler sandık başında
İHA'nın haberine göre Cumhurbaşkanı ve 27'nci Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için Türkiye sandığa gitti. Vatandaşlık görevini yerine getiren sanat dünyasının ünlü isimleri de oy kullandıkları o anları sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Ünlü sanatçı Gülben Ergen oy kullandığı fotoğrafını "oyver" etiketi ile paylaşırken, ünlü sunucu Esra Erol da oy kullanmaya eşi ile birlikte gitti.





Ünlü sanatçı Özcan Deniz de oy kullanma fotoğrafını sosyal medya adresinden takipçileri ile paylaştı.



Ünlü sanatçı Demet Akalın, eşi Okan Kurt ile birlikte oyunu kullandıktan sonra çekildiği fotoğrafı paylaşıp altına, “Ben oyumu kullandım. Hayırlı olsun memleketim için halkımız için. Sükunet içinde güzellikle akşam olur inşallah” notu düştü.



Ferhat Göçer de oy kullandığı fotoğrafını “Oyumuzu kullandık” notu ile paylaşırken, müzisyen Fettah Can da oy kullandıktan sonraki fotoğrafını takipçileri ile paylaşıp altına “Geleceğimiz için hayırlı, uğurlu, güzel bir seçim olsun” diye yazdı.

“Umarım milletimiz için en hayırlısı olur”

Eski manken Demet Şener ise “Her Türk insanı gibi ben de heyecanlıyım. Her Türk evladı gibi buraya oyumu kullanmaya geldim. Umarım milletimiz için en hayırlısı olur. Hepimiz bence bunu istiyoruz” diye konuştu.



Oyuncu Sarp Levendoğlu, oyunu Beşiktaş’ta bulunan Tevfik Fikret İlkokulu’nda kullandı. Oyunu 1073 numaralı sandıkta kullanan ünlü oyuncu, seçmen listesinde ismini aradı. Görevlilere telefonunu teslim eden Levendoğlu, daha sonra kabine girerek oyunu kullandı.



Ünlü oyuncu, çıkışta seçimlerin vatana millete hayırlı olması temennisinde bulundu. 
Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2018, 07:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER