Ünlüler de ayar verir!

Ünlüler de ayar verir!

Ünlüler de ayar verir!

CEMRE KEMER

Bir döneme damga vuran Hepsi grubunun üyelerinden Cemre Kemer, Instagram sayfasında fotoğraf paylaştı. Cemre'nin bir takipçisi fotoğrafın altına "Kafan niye kocaman" yorumunu yazdı. Cemre Kemer'den ise yanıt gecikmedi. Genç popçu, takipçisine "İçi dolu da ondan" sözleriyle karşılık verdi. 


Sosyal medyadan bir türlü vazgeçemeyen ünlü isimler kendilerine gelen kötü eleştirilere de övgülere de kayıtsız kalamıyor...



Ünlülerin takipçileriyle yaşadıkları ilginç diyalogları 'yorum ifşa' derledi. İşte onlardan bazıları...


HANDE SORAL-BENSU SORAL

Fotoğrafın altına 'Kimonomu annem ördü' notunu düşen Hande Soral'a kardeşi Bensu Soral'dan yanıt gecikmedi, "Hahahahaha ya örmedi dikti dikti! Öğrenemedin gitti..."


NESLİHAN ATAGÜL

Neslihan Atagül, Kadir Doğulu'nun fotoğrafının altına gelen 'Bu saç da sana nasıl yakışmak' yorumuna 'dimi ya' diye cevap verdi.


DEMET AKALIN-ŞAHAN GÖKBAKAR

Demet Akalın Tarkan ile fotoğrafını Instagram hesabından paylaşmıştı. Bu paylaşımın ardından Şahan Gökbakar Demet Akalın'ın üstüne kendini koydu ve Instagram hesabından paylaştı. Bu fotoğrafa Demet Akalın 'Kıskanç' yorumuyla cevap verdi.


BERKAY ŞAHİN-DEMET AKALIN

Geçen günlerde ilk çocuğunu kucağına alan Berkay Instagram hesabından kızını görmeye gelmeyenlere sitemde bulundu. Bu sitemi üzerine alınan Demet Akalın Berkay'a Instagram hesabından yaptığı yorum ile cevap verdi.


ESER YENENLER-DEMET AKALIN

Murat Boz ve Eser Yenenler, Nihal ve Bahar Candan kardeşlerle parti çıkışında görüntülenmişti ve bu olayın ardından Murat Boz ve Aslı Enver'in ayrılığı ortaya çıkmıştı. Ayrılığın ardından Murat Boz ve Aslı Enver fanları Eser Yenenler'i suçlamıştı. Eser Yenenler suçlamalara cevap olarak Instagram hesabından bir açıklama paylaşmıştı ve bu paylaşımın altına da Demet Akalın 'Pişkin' yazmıştı.


EZGİ MOLA

DENİZ ÇAKIR

SEVDA DEMİREL

DANLA BİLİÇ

MERYEM UZERLİ

EZGİ MOLA

DENİZ ÇAKIR

ÖYKÜ SERTER

ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ

ZEYNEP ALKAN

DEMET ŞENER

ALİ ÖZBİR

Çeşme'ye giden çiftten Ali Özbir, Esra Erol



Bir takipçisi fotoğrafa 'Zorla çekilmiş gibi' yorumunu yapınca, Ali Özbir'den yanıt gecikmedi.



"Evet sen konuşasın diye zorla çektirdik ve koyduk."


Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2017, 18:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER