Usta Oyuncu Kadir İnanır Hastaneye Kaldırıldı

Ünlü oyuncu Kadir İnanır, aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Sağlık durumuyla ilgili detaylar ve güncel gelişmeler burada.

Usta Oyuncu Kadir İnanır Hastaneye Kaldırıldı

Yeşilçam'ın usta oyuncularından Kadir İnanır, dün sabah İstanbul Beykoz'daki evinde rahatsızlanarak bilinci kapalı halde Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Sanatçının sevgilisi Jülide Kural'ın ambulansı arayarak ilk müdahaleyi evde gerçekleştirdiği öğrenildi.

Doktor Açıklamaları ve Sağlık Durumu


Doktor Açıklamaları ve Sağlık Durumu

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam, Kadir İnanır'ın durumu hakkında şu açıklamayı yaptı: "Geldiğinde sağ tarafında felç vardı, şuuru kapalıydı. İlk 2 saat içerisinde başarılı bir işlem gerçekleştirdik. Tıkalı damardaki pıhtı alındı, beynin beslenmesi sağlandı. Şu anda yoğun bakımda entübe olarak takip ediliyor, durumu stabil."

Kadir İnanır'ın 3 yıl önce beyin damarında pıhtı atması nedeniyle tedavi gördüğü ve bu süreçte kalp rahatsızlığı bulunduğu belirtilirken, doktorlar gerekli tıbbi tedavilerin düzenlendiğini açıkladılar. Taburculuğu şu an için gündemde olmayan İnanır'ın uyandırılmasının ardından klinik durumu daha net şekilde değerlendirilecek.

  • Doktorlar, olayın sağlık sorunlarının bir sonucu olduğunu ve kalıcı hasar riski olduğunu belirttiler.
  • Jülide Kural, Kadir İnanır'ın güçlü olduğunu ve bu süreci atlatmada herkesin desteğiyle başarılı olacağını ifade etti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Kadir İnanır için geçmiş olsun dileklerini iletti ve durumuyla ilgili bilgi verdi.

Sanat Dünyasından Destek


Sanat Dünyasından Destek
  • Filiz Akın: "Umarım ve dilerim ki en kısa zamanda bilincinin açıldığı ve iyileşme sürecine girdiğini duyarız."
  • Armağan Çağlayan: "Şifa dilerim Kadir Bey... Bir an önce sağlığınıza kavuşunuz."
Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2024, 04:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER