Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı: Hilal, Cevdet'e silah doğrultuyor!

Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı: Hilal, Cevdet’e silah doğrultuyor!

Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı: Hilal, Cevdet'e silah doğrultuyor!
Kanal D’nin başarılı dizisi Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı ile Hilal ve Cevdet arasındaki iplerin kopabileceğini gösterdi. Geçtiğimiz hafta Yakup’u kurtaran Cevdet bu kez kızından gelecek hamle ile şok olacak. Cevdet’e yönelik şüpheleri artmaya devam eden Flippos ise Vatanım Sensin 56. Bölümde onun peşini bırakmayacağını bir kez daha gösterecek.

Vatanım Sensin fragman videosu Cevdet’in yine her iki taraf arasında kalacağını gösterdi. Hilal’in kendisine silah çekmesiyle neye uğradığını şaşıran Cevdet yaşananları izah etmeye çalışacak. Peki Hilal, Vatanım Sensin 56. bölümde gerçekten babasına ateş edecek mi?

VATANIM SENSİN FRAGMAN VİDEOSU

Cevdet ile Hilal karşı karşıya geliyor; Cevdet hakikati açıklıyor! Cevdet'in kuvvacı olduğunu öğrenen Yunan Kumandanı Filippos, onu tutuklamak yerine göz hapsine almayı tercih eder. Bu sayede Ankara ve Mustafa Kemal Paşa'nın planlarına ulaşacaktır. Bunu oğlu Aleksi ile paylaşır ve gözlerinin aynı zamanda Leon'da olması gerektiğini ifade eder. Yunan Ordusu tarafından kaçırılan Türk subaylarını kurtarmak için harekete geçen kuvvacıları, tehlikeli bir olay beklemektedir.

SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

VATANIM SENSİN 56. BÖLÜM ÖZETİ

Kuvvacıların kazdığı tüneli patlatmayı emreden Filippos, bu vazife için Cevdet'i görevlendirir. Cevdet'in, herkesin önünde vereceği bu kritik karar Hilal ile karşı karşıya gelmelerine yol açar. Hilal'in silah çektiği Cevdet'in itirafı ise ikili için tüm olayların seyrini değiştirir

Filippos, büyük sırrı öğreniyor; Aleksi ile birlikte harekete geçiyor! Cevdet, vatan haini düşünülerek
ölmek istemediğini, tez vakitte yeniden Türk ordusu arasında olmak istediğini Azize ile paylaşır. Filippos ise Cevdet'in Türk ordusunun ajanı olduğunu öğrenmiştir. Çevresinde güvenecek kimsesi kalmadığını düşünen Filippos, oğlu Aleksi'den yardım ister. Öyle ki Leon'un bile takip edilmesi gerektiğini söyler.

Vatanım Sensin yeni bölümleriyle her perşembe 20:00’de Kanal D’de!

 

Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2018, 13:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER