Yalın'dan Stadyum Konseri Heyecanı

Yalın, hayranlarına unutulmaz bir deneyim yaşatmak için stadyum konseri heyecanını yaşıyor. Enerjisi ve müziğiyle gecenizi renklendirecek bir geceye hazır olun!

Yalın'dan Stadyum Konseri Heyecanı

Türk pop müziğinin sevilen ismi Yalın, 31 Mayıs'ta gerçekleşecek olan konseri öncesinde heyecanını paylaştı. Pandemi sonrası başarılı bilet satışlarıyla stadyum konserine hazırlanan Yalın, konuyla ilgili şu açıklamaları yaptı:


Yalın'dan Stadyum Konseri Heyecanı

"Bu delilik olarak görüyorum"

Yalın, konser hazırlıklarını "delilik" olarak nitelendirirken, pandemi sonrası artan bilet satışlarından memnuniyet duyduğunu belirtti. Stadyum konserine 10 bin biletin 1-2 saat içinde satıldığını ifade eden sanatçı, hayal ettiğinin ötesinde bir ilgiyle karşılaşmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Stadyum Konserine Hazırlık


Stadyum Konserine Hazırlık

Yaklaşık 40 bin kişilik bir seyirci kitlesine hitap edecek olan Yalın, konser öncesi hazırlıklarını sporcu gibi yaptığını ve sahnede sunacağı şov için özel bir sürpriz olduğunu belirtti. Ayrıca Türk sanatçıların stadyum konseri vermeme konusuna da değinen Yalın, bu durumu kıymetli hale getirmek adına çaba harcadığını vurguladı.

"Özel bir şarkıyla sürpriz yapacağım"

Konser için özel bir şarkı hazırlığında olduğunu belirten Yalın, bu şarkının enerjisinin yüksek olduğunu ve uzun süredir beklettiği bir bestesi olduğunu söyledi. Ayrıca ufak yaşlarda bestelediği ilk şarkıyı da konserde seslendireceğini belirtti.


Yalın'dan Stadyum Konseri Heyecanı

Kaynak: Milliyet

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2024, 08:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER