Yargı Dizisi Final Yapıyor: Heyecan Dorukta!

Uzun soluklu serüvenin sonuna geldik! Yargı dizisi final yapıyor ve heyecan zirvede! Olaylar ve sürprizlerle dolu final bölümü için hazır olun.

Yargı Dizisi Final Yapıyor: Heyecan Dorukta!

Yargı dizisi, başladığı günden bu yana her pazar akşamı Kanal D ekranlarında izleyicileri büyülemeye devam ediyor. Ancak 26 Mayıs akşamı final bölümüyle ekranlara veda edecek.

Yargı Son Bölüm...


Yargı Son Bölüm...

Büyük final öncesi yayınlanan tanıtım, heyecanı doruğa çıkarıyor. Tanıtımın başında "Ya hikaye farklı olsaydı?" mesajı verilirken, final sahnelerinden birinde Ilgaz ve Ceylin'in yerde kanlar içinde olduğu görülüyor. Bu sahne, final bölümüyle ilgili birçok soru işareti uyandırıyor.

Oyuncu Kadrosu


Oyuncu Kadrosu
  • Başroller: Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz
  • Diğer Oyuncular: Uğur Polat, Cezmi Baskın, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Defne Kayalar, Arda Anarat, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Naşit Özcan, Sermet Yeşil, Ayşegül Cengiz, Muttalip Müjdeci, Ulvi Kahyaoğlu, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan, Merve Ateş, Gece Işık Demirel, Duygu Serin, Tolga Canbeyli, Onur Tekin, Çağrı Atakan, Dilara Çakır

Sema Ergenekon'un senaryosunu kaleme aldığı, Ali Bilgin'in yönettiği Yargı dizisi, usta ve genç isimlerden oluşan güçlü bir oyuncu kadrosuna sahip.

Kaynak: Milliyet

Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2024, 12:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER