Yasemin Sakallıoğlu: Kilo Sorunları ve Sahne Performansı

Yasemin Sakallıoğlu, kilo sorunları ve sahne performansıyla ilgili deneyimlerini paylaşıyor. Kilo ile mücadele ederken nasıl performansını koruduğunu keşfedin.

Yasemin Sakallıoğlu: Kilo Sorunları ve Sahne Performansı

Yasemin Sakallıoğlu: "Kilolarımdan Şikayetçiyim, Zayıflamayı Düşünüyorum"


Yasemin Sakallıoğlu:

Ünlü komedyen Yasemin Sakallıoğlu, son olarak Bostancı Gösteri Merkezi'nde sahne aldı. Sahne öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen Sakallıoğlu, kilo sorununa değindi. 36 yaşındaki komedyen, "Ben zayıflamayı sadece düşünüyorum. Düşündüğüm için zayıflayamıyorum" diyerek kilo konusundaki sıkıntısını dile getirdi.

"Eşim Kaslanıyor, Ben de Yağlanıyorum!"


Yasemin Sakallıoğlu: Kilo Sorunları ve Sahne Performansı

"Bir gün beni bu röportajda zayıf göreceksiniz. 82 kiloyum. Kafaya da takıyorum. İnsan neyin esprisini yapıyorsa onu kafaya takıyordur bence" diyen Sakallıoğlu, kilo verme sürecine dair planlarını paylaştı. Eşiyle arasındaki komik kilo değişimine de değinen komedyen, "Eşim her geçen gün kaslanıyor. Ben de arayı kapatmak için yağlanıyorum" şeklinde espri yaptı.

"Zararına Gösteri Harbiye'de de Devam Ediyor"


Yasemin Sakallıoğlu: Kilo Sorunları ve Sahne Performansı

Harbiye sahnesinde sanatçıların maddi beklentisi olmadığını, aksine gelirin sahneye harcandığını belirten Sakallıoğlu, "Harbiye bizim için sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da önemli bir yer. Para kazanma amacı gütmeden, seyirciyle buluşmak için özenle hazırlandığımız bir mekan. Her ne kadar maddi anlamda zararına olsa da, manevi tatmin açısından büyük bir değer taşıyor" şeklinde konuştu.

Sakallıoğlu, seyircilerin mutlu ayrıldığı her gösteride kendisinin de mutlu olduğunu vurgulayarak, "Zararına gösteri diyebiliriz maddi anlamda. Ama manevi anlamda eve gittiğinde kendine 'helal olsun, çalıştım ve yaptım' diyorsun. Oraya gelen seyirci eve mutlu gittiğinde biz de mutlu oluyoruz" dedi.

  • Kaynak: Milliyet
Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2024, 08:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER