"Yeniden bu zor günlere adım atıyoruz"

011992 yılında Türkiye güzeli seçilen Özlem Kaymaz, sosyal medyada oğlu Daniel'ın 10 yıl aradan sonra yeniden büyük ameliyatlara başlayacağını açıkladı.02Yıllardır oğlu Daniel'ın iyileşmesi için mücadele eden Özlem Kaymaz, 10 yıl aradan sonra yeniden zorlu bir sürece gird.

01Özlem Kaymaz: Yeniden bu zor günlere adım atıyoruz - Magazin haberleri

1992 yılında Türkiye güzeli seçilen Özlem Kaymaz, sosyal medyada oğlu Daniel'ın 10 yıl aradan sonra yeniden büyük ameliyatlara başlayacağını açıkladı.

02Özlem Kaymaz: Yeniden bu zor günlere adım atıyoruz - Magazin haberleri

Yıllardır oğlu Daniel'ın iyileşmesi için mücadele eden Özlem Kaymaz, 10 yıl aradan sonra yeniden zorlu bir sürece girdi.

03Özlem Kaymaz: Yeniden bu zor günlere adım atıyoruz - Magazin haberleri

Sosyal medya hesabında oğlunun ameliyatı hakkında duygusal bir paylaşım yapan Özlem Kaymaz, herkesten dua isteyerek şunları söyledi:

04Özlem Kaymaz: Yeniden bu zor günlere adım atıyoruz - Magazin haberleri

Canım oğlum, tam 10 yıl aradan sonra yeniden büyük ameliyatlara başlıyor. O zamanlar sosyal mecra yoktu. Gurbette bir başıma mücadeleden vazgeçmeden yol almıştım.

05Özlem Kaymaz: Yeniden bu zor günlere adım atıyoruz - Magazin haberleri

Şimdi kendi vatanımda yaşarken onun ve bizim hikayemizi bilen birçok sevenimizle birlikte yeniden bu zor günlere adım atıyoruz. Manevi desteğin değerini bilen bilir. Şifa, bazen bir satırla ve sözle ulaşır bize.

06Özlem Kaymaz: Yeniden bu zor günlere adım atıyoruz - Magazin haberleri

"YENİDEN BU ZOR GÜNLERE ADIM ATIYORUZ"

Herkesten dua isteyen Kaymaz, şunları da ekledi:

Düşüncelerimi tertemiz ve umut dolu tutmayı ben oğlumun serüveninde öğrendim. Mücadeleden vazgeçmemek, umutları yitirmemek, kişisel algılamamak, sevgi ve şefkati besleyip büyütmek, kalbi açmak ve sevdiğine dokunmak...

07Özlem Kaymaz: Yeniden bu zor günlere adım atıyoruz - Magazin haberleri

İşte bu benim şifa reçetem. Nefes alıp dans ederek geçebilirsin acıların içinden. Paylaştığım hayat hikayeme anlam kattığınız için şükürler olsun.

özlem kaymadanielGÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER