Yeşim Erçetin ve Fevzi Karadesici'nin Evlilik Serüveni

Yeşim Erçetin ve Fevzi Karadesici'nin Evlilik Serüveni başlıklı içeriği keşfedin. Bu romantik hikaye sizi duygulandıracak ve aşk dolu anlara tanıklık edeceksiniz.

Yeşim Erçetin ve Fevzi Karadesici'nin Evlilik Serüveni

Yeşim Erçetin, sevgilisi Fevzi Karadesici ile iki yıl önce Amerika, Miami'de evlenmiş, çift güzel haberi de 'Evlendik' mesajıyla duyurmuştu.

Karadesici'nin Hapis Cezası ve İlişkinin Bozulması


Karadesici'nin Hapis Cezası ve İlişkinin Bozulması

Güzel başlayan ilişki Fevzi Karadesici'nin kripto paralarda usulsüzlük suçlamasıyla karşı karşıya kalınca bozuldu. Karadesici FBI tarafından gözaltına alındı ve 8 ay hapis cezası yattı. İşlerinde de sıkıntı yaşayan Karadesici eşi Yeşim Erçetin'le tartışma yaşadı ve boşanma kararı aldı.

Fevzi Karadesici'nin Ölümü ve Yaşanan Şüpheler


Fevzi Karadesici'nin Ölümü ve Yaşanan Şüpheler

Çiftin ayrı yaşamaya başlamasının ardından Fevzi Karadesici'nin duş alırken düşüp hayatını kaybettiği açıklandı. Bu durum sosyal medyada 'şaibeli ölüm' yorumlarına neden oldu. Sonradan ortaya çıkan gerçek ise şoke ediciydi. Yeşim Erçetin, eşinin intihar ettiğini ve bu durumu uzun süre gizlediğini anlattı.

Yeşim Erçetin: "Fevzi'nin bir kardeşi var, o açıklama yapmama izin vermiyordu. Ondan izin aldım ve bu açıklamayı şimdi yapıyorum. Fevzi intihar etti. Onu kanlar içinde ilk bulan benim. Bu gerçeği paylaşmamız gerektiğini düşündüm çünkü sosyal medyada çıkan spekülasyonlar gerçeği yansıtmıyordu."

Erçetin, eşinin intihar sürecini detaylarıyla anlattığı röportajında, Fevzi Karadesici'nin son günlerindeki tuhaf davranışlarından, intihar anına kadar yaşadığı duyguları ve acıyı anlattı.

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2024, 15:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER