Zeynep Bastık ve Tolga Akış Boşandı

Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık ve oyuncu Tolga Akış'ın boşandığı haberleri gündemi salladı. İkinci baharlarına umut bağlayan çiftin ayrılığı sevenlerini üzdü.

Zeynep Bastık ve Tolga Akış Boşandı

Zeynep Bastık ve Tolga Akış, 2011 yazında Alaçatı'da evlenmiş, ancak Temmuz 2022'de anlaşmalı olarak boşanmıştı. Geçen yaz Bastık, Alican Ayyıldız ile yeni bir ilişkiye başladı.

"İlişkiler Başlar ve Biter"



Ünlü şarkıcı, Ayyıldız'la ilişkisini sonlandırdığı haberlerinin basına yansıması üzerine ilginç bir açıklama yaptı. Bastık, "İlişkiler başlar ve biter. Keyfimiz yerinde olur, böyle şeyler hayatta olabilir. İyi olduğumuzu belirtmek isterim. Herkese mutluluklar diliyorum" dedi.

Yeni Bir Aşka Yelken Açtı


Yeni Bir Aşka Yelken Açtı

Ayrılık haberinden sonra, Bastık'ın eski Survivor yarışmacısı Serkay Tütüncü ile ilişkiye başladığı iddia edildi. İkilinin samimi görüntüler verdiği tiyatro oyunundan sonra Bastık, ilişkilerinin henüz tanışma aşamasında olduğunu belirterek, "Tanıyoruz birbirimizi, yeni yeni görüşmeye başladık ama net bir şey yok" açıklamasında bulundu.


Zeynep Bastık ve Tolga Akış Boşandı

"Durumlar Böyle"



İlişkisinin hızla duyulmasına şaşıran Bastık, "Hayırlısıyla olsun. Yalan söylemiyorum, kaçmıyorum. Durumlar böyle" diyerek durumu net bir şekilde açıkladı.


Zeynep Bastık ve Tolga Akış Boşandı
  • Kaynak: Milliyet
Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2024, 07:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER