Zülfü Livaneli sahneye çıkmadı, davetliler şaşırdı!

Zülfü Livaneli sahneye çıkmadı, davetliler şaşırdı!

Zülfü Livaneli sahneye çıkmadı, davetliler şaşırdı!
ZORUNLU AÇIKLAMA YAPTI

Yeni Asır Gazetesi'nden Ercan Akgün'ün haberine göre
günler öncesinden hem afişlerle hem de internet ortamı üzerinden duyurusu yapılan, gazete ve ajanslarda haberleri yayınlanan organizasyonda Zuhal Olcay ve Nükhet Duru ile birlikte onur konuğu olarak sahneye çıkacağı belirtilen Livaneli, programa katılmayacağını duyurdu.

Kendi Instagram hesabından bir gece önce bilgi paylaşan Zülfü Livaneli, konserin kendisine ait olmadığını, sadece Zülfü Livaneli parçalarından oluşan barış konseri olduğunu dile getirdi. Livaneli, "Zorunlu bir açıklama: Benim konserim değil. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği 1 Eylül Barış Konseri, benim şarkılarım üzerine Nükhet Duru ve Zuhal Olcay'ın vereceği 'Livaneli Şarkıları' konseridir. Kendilerine Ferhat Livaneli orkestra ve korosu eşlik edecektir. Basına yansıtılan ve sahnede ben varmışım gibi izlenim veren haber-açıklamalar gerçek dışıdır. Çok sevdiğim, saydığım İzmirlilerle, yanlış haberler yüzünden üzüntü yaşamamak için bu açıklamayı yapmak zorunda kaldım" şeklinde yazdı.

Ünlü sanatçının gecede şarkı söyleyeceğini sanan binlerce kişi, Nükhet Duru'nun yaptığı başka bir açıklama ile hüsrana uğradı.

DURU'NUN HABERİ YOKTU

Zülfü Livaneli'nin eşi Ülker Hanım'ın sağlık problemi bulunduğunu ve Bodrum'da onun yanında olması gerektiği için İzmir'de sahneye çıkamadığını söyleyen Nükhet Duru, aslında gerçeklerin Instagram sayfasında yazıldığından habersizdi. Alanda toplanan binlerce kişiye de mazeret olarak bu bilgi sunuldu.
Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2018, 13:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER