12 YAŞINDA ALBÜM ÇIKARDI, 18 YAŞINA DÜNYACA ÜNLÜ HİPHOP YILDIZI İLE GİRDİ

12 yaşındayken albüm çıkararak magazin gündeminin ilk sıralarına yerleşen genç şarkıcı Alper Erözer, 18 yaşına girerken 6 senede müzik kariyerinde 42 şarkı 2 albüm 19 büyük prodüksiyonlu klip 16 tekli şarkı ve 30 un üstünde konser gerçekleştirelek dikkatleri üzerine çe.

12 YAŞINDA ALBÜM ÇIKARDI, 18 YAŞINA DÜNYACA ÜNLÜ HİPHOP YILDIZI İLE GİRDİ

12 yaşındayken albüm çıkararak magazin gündeminin ilk sıralarına yerleşen genç şarkıcı Alper Erözer, 18 yaşına girerken 6 senede müzik kariyerinde 42 şarkı 2 albüm 19 büyük prodüksiyonlu klip 16 tekli şarkı ve 30 un üstünde konser gerçekleştirelek dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Genç şarkıcı geçtiğimiz gün 18 yaşına girdi. Yeni yaşını ise ilk defa bir gece klübü sahnesinde konser vererek giren Alper Erözer sahne öncesi gazeteciler ile kısa bir sohbet yaptı.

“Bugüne kadar genelde hep AVM'lerde konserler veriyordum ama şimdi 18 oldum zaten kendiminde kararıydı yaşımı doldurmadan gece klübü tarzı yerlerde sahne almayacağım diye bundan sonra yabanci sanatçıların menajeri ve Swat Entertainment kurucusu Don Weezy ile çalışmaya başladım. 18 yaşıma kadar olan hedeflerimi yerine getirdim asıl şimdi basamağın büyük tarafını çıkmaya başlıyorum ve kendime güvenerek emin adımlarla ilerliyorum” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER