15 bin TL'lik kirasını aylarca ödemeyen Defne Samyeli 30 bin TL'lik ev arıyor

Takvim Gazetesi'nden Doğan Savaş'ın haberine göre Zen Pırlantaları'nın kurucusu Yusuf Araz'ın Kemerburgaz'daki Pasifik Villaları'ndaki evinde oturan Samyeli, 2019'un mart ayından bu yana kirasını ödemediği iddiasıyla Araz'la mahkemelik olmuştu. Tahliye davasını kaybedince.

15 bin TL'lik kirasını aylarca ödemeyen Defne Samyeli 30 bin TL'lik ev arıyor

Takvim Gazetesi'nden Doğan Savaş'ın haberine göre Zen Pırlantaları'nın kurucusu Yusuf Araz'ın Kemerburgaz'daki Pasifik Villaları'ndaki evinde oturan Samyeli, 2019'un mart ayından bu yana kirasını ödemediği iddiasıyla Araz'la mahkemelik olmuştu.

Tahliye davasını kaybedince 3 aylık kira tutarı olan 45 bin TL'nin içinde olduğu toplam 234 bin 671 TL ödemeyi yapan Samyeli, bir süre daha villasında oturmaya hak kazandı.

Ancak yaşananlardan sonra evinden soğuyan Defne Samyeli, yeni ev arayışına girdi.

Emlakçılarla birkaç villa gezen Samyeli, gözüne aylık kirası 40 bin TL olan Ulus'ta Boğaz manzaralı 5 odalı havuzlu bir villa ile Kemer Country'de aylık kirası 30 bin TL kütük evlerden birini kestirdi.

Şimdiki evinin aylık 15 bin TL'lik kirasını aylarca ödemediği iddiasıyla davalık olan Samyeli'nin yine yüksek kira istenen villalara bakması ise şaşkınlık yarattı.

Son dizisi erken final yapan ve pandemi nedeniyle hiçbir mekanda da sahne alamayan Samyeli'nin emlak seçimi, "Defne herhalde define buldu" yorumlarını da beraberinde getirdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER