3 kişinin hayatını kaybettiği kazada ağır yaralanan Sergen Deveci sahneye döndü

Oyunun sahnelenmesinin ardından Aykut Bektaş idaresindeki kiralanan minibüs, Çaybaşı köyü mevkisinde aynı yönde seyreden Hacı Ahmet K.

3 kişinin hayatını kaybettiği kazada ağır yaralanan Sergen Deveci sahneye döndü

Oyunun sahnelenmesinin ardından Aykut Bektaş idaresindeki kiralanan minibüs, Çaybaşı köyü mevkisinde aynı yönde seyreden Hacı Ahmet K. yönetimindeki TIR'a arkadan çarptı.

Kazada; yönetmen Tolga Güleryüz ve teknik görevlilerden Burak Topçu ile Özgür Karataş hayatını kaybederken oyuncular Sergen Deveci, Melis İşiten ve Ceyhun Fersoy yaralandı.

Boynunda ve omurgasında meydana gelen kırıklar nedeniyle ağır yaralanan Sergen Deveci, ambulans uçakla İstanbul’a nakledildi. Yapılan kontrollerde Deveci’nin felç kalma riskinin olduğu ortaya çıktı.

Boynundaki ve omurgasındaki kırıklar nedeniyle ameliyat edilen Sergen Deveci için bir diğer zorlu süreç, fizik tedavi ve rehabilitasyonla başladı.

Bir yıldan önce ayağa kalkamayacağı ön görülen Sergen Deveci, beklenenden daha kısa sürede iyileşme gösterdi.

Deveci'nin bu denli çabuk iyileşmesini doktorları mucize olarak nitelendirdi.

"Gerçekten bir bebek gibi yeniden doğmak gibi ama bu biraz daha sancılı ve uzun bir süreç. Bir gün, 'yürüyebileceğim' diye ağlayacağım aklıma gelmezdi. Hayata yeniden 1.82'den bakmak, o an gerçekten insanın gözleri doluyor" diyen Sergen Deveci, kazadan 141 gün sonra mesleğine döndü.

 

 

3 kişinin hayatını kaybettiği kazada ağır yaralanan Sergen Deveci sahneye döndü

 

Sergen Deveci, kariyerine başladığı yer olan BKM Mutfak Açık Mikrofon'da sahneye çıktı.

Kazanın fiziksel hasarını tam olarak atlatamamış olsa da kendisini daha iyi hissetmek adına bir an önce mesleğine dönmesi gerektiğine inanan Deveci, gösterisinde iyilişme sürecinde hissettiklerini ve yaşadıklarını komedi diliyle seyircilere aktardı. 

Gösterisinden sonra kendisini daha iyi hissettiğini dile getiren Sergen Deveci, kazada kaybettiği arkadaşları Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş'ı andı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER