4 çocuk annesi Kim Kardashian: "Tam bir kaos"

Gösteri dünyasının ünlü ve sansasyonel isimlerinden biri olan Kim Kardashian, annelikle ilgili yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Sözcü Gazetesi'nin haberine göre Kanye West (45) ile olan evliliği süresince iki kez doğal yöntemlerle, iki kez de taşıyıcı anne vasıtasıyla t.

4 çocuk annesi Kim Kardashian:

Gösteri dünyasının ünlü ve sansasyonel isimlerinden biri olan Kim Kardashian, annelikle ilgili yaptığı açıklamalarla dikkat çekti.

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre Kanye West (45) ile olan evliliği süresince iki kez doğal yöntemlerle, iki kez de taşıyıcı anne vasıtasıyla toplam dört kez anne olan Kim Kardashian (42), 2022’den beri bekar bir anne olmayı deneyimliyor.

Kardashian, “Herkes günlerin uzun ve yılların kısa olduğunu söylüyor ve bunun kadar doğru bir ifade olamaz. Özellikle de onlar bebekken ve siz emzirirken ve kaos devam ederken. Yine de en iyi kaos bu.” sözleriyle yalnız başına ebeveyn olmanın zorluklarına değindi.


4 çocuk annesi Kim Kardashian:


“Uyumak için ağladığım geceler var” diyen Kardashian, çocukları kavga ederken “biraz daha sert olmaya” çalıştığını ve tek başına “iyi polis-kötü polis” rolünü oynamanın da karşılaştığı başka bir zorluk olduğunu sözlerine ekledi.



4 çocuk annesi Kim Kardashian:


“Asla hazırlıklı değilsin ama anlayacaksın. Bunu çözdüğün ve günü atlattığın için kendinle o kadar gurur duyacaksın ki.”
diyen Kim Kardashian yine de anne olmayı hiçbir şeye değişmeyeceğini söyledi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER