7 aylık hamile olan Bergüzar Korel'den flaş açıklama

"HİÇ BİTMEYEN BİR KAYGI" Aşı olduğu anları paylaşan Bergüzar Korel, şu ifadeleri kullandı: "Açık konuşacağım...

7 aylık hamile olan Bergüzar Korel'den flaş açıklama

"HİÇ BİTMEYEN BİR KAYGI"

Aşı olduğu anları paylaşan Bergüzar Korel, şu ifadeleri kullandı: "Açık konuşacağım... Aşı olmak için doğuma bekliyordum. Riskleri konuştuğumuzda sahada çalışmadığım ve ilk günden bugüne çok izole yasadığım için dayanacaktım... Han'ı doğurup eve geldikten sonra pandeminin başlaması evden çıkmamak, yalnız bir bebek büyütmek tam rahatladık derken vakaların en yüksek olduğu zamanda sürpriz bir şekilde tekrar hamile olduğumu öğrenmem ve yine büyük korkularla oldukça dikkatli bir şekilde yaşamak, hiç bitmeyen bir kaygı...

"ÇOK YORULDUM"

Gerçek anlamda evden hiç çıkmadan geçen bir lohusalık ve tekrar gebelik... Çok yoruldum. Yoğun bakımdaki gebeler, şuan virüsün 3 katı daha yüksek bulaşıyor olması psikolojimi bitirdi. Ama en en en önemlisi yüz yüze eğitim olacağını ve okulların açılacağını öğrendiğim gün karar verdim bu sabah aşımı oldum. 30. haftadayım.

"ÖĞRETMENLER VE VELİLER LÜTFEN AŞINIZI OLUN"

Bu süreçten en çok etkilenenler okul sürecindeki çocuklar oldu. Unutmayın bu hastalığı çocuklar değil biz bulaştırıyoruz. Ve onlar bizim yüzümüzden 1,5 yıldır evdeler. Öğretmenler, veliler lütfen ama lütfen aşınızı olun. Bu yavruların hayatlarından yeterince çaldık buna hakkımız yok. Ben en başta geleceğimiz çocuklarımız için oldum bu aşıyı. Doktorunuzla konuşun ve birlikte karar verin."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER