Açelya Akkoyun 4 haftada nasıl 17 kilo verdi?

Çok çalışkan bir öğrenciydi Açelya Akkoyun.

Açelya Akkoyun 4 haftada nasıl 17 kilo verdi?

Çok çalışkan bir öğrenciydi Açelya Akkoyun. Lisede sayısal bölüm okudu. Çok da ilgisi yokken okul zamanında tiyatro kulübüne girdi. "Hiçbir zaman oyuncu olma hayalim yoktu. Taklit yapamam. Zaten çok yetenekli görmem kendimi, sadece çalışkanımdır" diyen Akkoyun'un tiyatro macerası 16 yaşında başladı.

O DÖNEM 86 KİLOYDUM!

Mahallede büyüyen çocuklardan Akkoyun. Sokaklarda gezerken hep gözlem yapan oyuncu, bir gün Kadıköy'de gezerken bir flüt sesi duydu. "Burada ne var?" diye içeridekilere sordu.

Konservatuvar olduğunu öğrenince "Peki ben ne yapabilirim?" diye düşünerek içeri girdi.

Aslında ellerine bakıp onun kontrbas çalmasını söylediler ama o tiyatro bölümüne doğru yürüdü. Ancak Akkoyun, hem hayal kırıklığı yaşayıp hem de hayatına yeni bir yön verecek bir konuşma yaşadı. Ünlü oyuncu, orada yaşadıklarını şöyle anlatıyor: "Tiyatro bölümüne girdim. Sahnede Celal Kadri Kınoğlu vardı. 'Ne arıyorsun kızım burada?' dedi. "Ben oyuncu olmak istiyorum. Burada okuyabileceğimi tek bölüm bu" dedim. O da bana "Bu kiloyla olmaz" dedi.

Celal, Yıldız (Kenter) Hoca'nın öğrencisi. Fiziğe de önem veriyorlar. O dönem 86 kiloydum, iri yarı bir kızdım. Bunları duyunca tabii çıktım."

Ünlü oyuncu da kilo nedeniyle sorun yaşayan isimlerden biriymiş. Son dönemlerde birçok oyuncunun yaşadığını itiraf ettiği bu sorunu, o lise yıllarında yaşamış. Tıpkı diğer isimler gibi duydukları karşısında hayıflanmak yerine çareyi kilo vermekte bulmuş.

Hem de çok kısa sürede. Akkoyun, tam 4 haftada 17 kilo vererek bambaşka bir hale bürünmüş.

SABAH GAZETESİ'NDEN MERVE YURTYAPAN'IN YAZISININ TAMAMINI BURAYA TIKLAYARAK OKUYABİLİRSİNİZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER