Afra Saraçoğlu: "13 yaşımdan beri çalışıyorum"

Posta Gazetesi'nden Oya Çınar'a konuşan Afra Saraçoğlu, "Nasıl bir ailede büyüdünüz?" sorusuna 'İlk önce Balıkesir’deydik.

Afra Saraçoğlu:

Posta Gazetesi'nden Oya Çınar'a konuşan Afra Saraçoğlu, "Nasıl bir ailede büyüdünüz?" sorusuna 'İlk önce Balıkesir’deydik. Ardından Antalya’ya taşındık. Annem bir gayrimenkul şirketinde çalışıyordu. Ben okula gidiyordum. Birbirimize yardımcı ve arkadaş olduk, birbirimizin arkasını kolladık. Annem, maddi zorlukları bana hiç yansıtmamaya çalıştı. Ama ben her şeyin farkındaydım. O yüzden çok güllük gülistanlık geçmedi yıllar. Ben annemi korudum, kolladım; o beni kolladı. O yüzden İstanbul’a taşındığımızda da para kazanmaya başladığımda da oyunculuk yaparken de her şeyi çok daha farkında olarak yapıyorum.' yanıtını verdi.

Saraçoğlu, "24 yaşındasınız ama 13 yaşından beri çalışıyorsunuz. O yaşta çalışmaya başlamanın size olumlu etkileri mi olumsuz dönüşleri mi daha çok oldu?" sorusunu ise "Tabii ki erken yaşta sektöre girmemin bana çok faydası oldu. Doğruyu da yanlışı da erken yaşta görmem beni daha bilinçli bir insan haline getirdi. Çocukluğumu doya doya yaşayamadım. Her istediğim, altın tepside önüme sunulmadı ama arkadaşlarımla sokakta çok güzel vakit geçirdim…" şeklinde yanıtladı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER