Ahu Sungur: "Sevgiye karşı büyük zaafım var"

Gerçek hayattaki hikayelerin konu alındığı ve büyük merakla takip edilen 'Bir Şansım Olsa', 4.

Ahu Sungur:

Gerçek hayattaki hikayelerin konu alındığı ve büyük merakla takip edilen 'Bir Şansım Olsa', 4. sezonuna Ahu Sungur ile devam etme kararı aldı.

Show TV'de ekrana getirilecek olan programla izleyici karşısına çıkacak olan Ahu Sungur, verdiği röportajda dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Sungur, en büyük zaafını açıkladı.

Ünlü oyuncu Sungur, "Gerçek hikayelerle ikinci bir şansı isteyenlerin yaşadıklarını konu alan bu programa siz konuk olsaydınız, ne ya da kim için ikinci bir şans isterdiniz?" sorusuna şu yanıtı verdi:

"Benimki biraz imkansız olurdu çünkü ben yıllar önce vefat eden babacığımı son bir kez görmeyi isterdim. Ona son kez sarılmak, öpmek... Şükürler olsun yaşarken çok söyledim onu çok sevdiğimi ama sevdiğiniz birini kaybettiğinizde her şeyin yetersiz kaldığını hissediyorsunuz. Zaten programda da en çok anne ve babalarla olan hikayeler beni derinden etkiliyor. Bence sağlıkla nefes aldığımız her gün sevdiğimiz ve bizi seven insanların kıymetini bilmeliyiz. Ve onlara onları ne kadar çok sevdiğimizi söylemeliyiz. Benim sevgiye zaafım var. Tek motivasyon kaynağım sevgi. Çocukluğumdan beri hep böyle oldu. Bunun dışında isteyeceğim bir şans yok herhangi birinden ya da hayattan. Harika bir ailem var. Kalplerini kırmadım, incitmedim. Bu benim hayattaki en büyük şansım ve ödülüm."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER