Ahu Tuğba'dan Meriç Erkan'a sert tepki: "Gitsin ibadetini yapsın"

Meriç Erkan, "Ben bir yalancıydım, öyle ölmek istemedim" itirafında bulundu. Esra Erol'un sunduğu izdivaç programında ilginç dansları ve Ahu Tuğba ile yaşadıklarıyla bir dönem popüler olan Meriç Erkan, yıllar sonra ismini ve yaşam tarzını değiştirdiğini açıkladı. Me.

Ahu Tuğba'dan Meriç Erkan'a sert tepki:

Meriç Erkan, "Ben bir yalancıydım, öyle ölmek istemedim" itirafında bulundu. 

Esra Erol'un sunduğu izdivaç programında ilginç dansları ve Ahu Tuğba ile yaşadıklarıyla bir dönem popüler olan Meriç Erkan, yıllar sonra ismini ve yaşam tarzını değiştirdiğini açıkladı.

Meriç Erkan'ın Ahu Tuğba'yı yeniden diline dolaması Miami de yaşayan sevilen oyuncuyu kızdırdı.

Ahu Tuğba'dan Meriç Erkan'a sert tepki:


Magazinsortie.com'dan Olcay Ünal Sert'e konuşan Ahu Tuğba: 'Ben bin kez söyledim zaten hiçbir şey olmadığını. Hala reklam peşinde. Gitsin ibadetini yapsın, ne işi var gazetelerde? Benim bu şahısla aramda hiçbir şey olmamıştır. İlk sinema filmini de benle çekmiştir, yıllarca hiçbir şey olamamıştır. 1988 yılından TV programına kadar ne yapmış sinemada? Benim hatam bir açılışa gittik, orada gördüm. Bana "Annem sana dua ediyor" dedi. Ben de Savaş Kalafat'a söyledim. Çünkü "Ahu Tuğba'yı seviyorum" diyen TV'ye çıkıyordu o zamanlar... Ben aptal mıyım, hepsi kendi reklamlarının peşindeydi. İbadetine devam etsin... Benim sayemde para kazandı, ben hakkımı ve iyi niyetimi helal etmiyorum!' dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER