Ailesinden Şeyma Subaşı'na sert uyarı!

Şeyma Subaşı, YouTube üzerinden yayın yapan bir programa konuk oldu. 15 gün önce sevgilisi Guido Senia ile sarmaş dolaş pozlarını paylaşan Subaşı, ailesinden gelen tepkileri ilk kez anlattı. Subaşı, sosyal medyadan gelen yorumları kesinlikle okumadığını, yorum okumak için ha.

Ailesinden Şeyma Subaşı'na sert uyarı!

Şeyma Subaşı, YouTube üzerinden yayın yapan bir programa konuk oldu. 15 gün önce sevgilisi Guido Senia ile sarmaş dolaş pozlarını paylaşan Subaşı, ailesinden gelen tepkileri ilk kez anlattı. Subaşı, sosyal medyadan gelen yorumları kesinlikle okumadığını, yorum okumak için harcayacağı zamanı spora ayırdığını söyledi.

Paylaştığı fotoğraf sonrası yakın çevresi ve ailesinden gelen tepkileri paylaşan Şeyma Subaşı şunları söyledi: "Instagram'da 'Aaa güzelmiş paylaş gitsin' diyerek paylaşıyorum ve bunun matematiğini yapan bir insan değilim. Yapmayalım, bu yüzden bazı yanlış anlaşılmalara sebebiyet oldum. Hala bunu törpülemiş değilim bu benim suçum. Guido ile paylaştığım fotoğraflara kendi arkadaşlarım da şoke oldu. Arkadaşlarımın bazılarından şöyle tepkiler aldım: 'Biz bu kadar samimi olduğunuzu bilmiyorduk', 'Çok iyi oldu, başka konuşanlara kapak oldu', 'Buna ihtiyaç vardı, çok iyi oldu yürü gitsin'

Fotoğrafı paylaşırken uçaktaydım ve içimden geldi çünkü çok güzel bir zaman geçirmiştik. Hem çok zor hem de çok eğlenceli bir yaz geçirdim.

Ailemden ise 'Kızım o birkaç fotoğrafa ne gerek vardı?' tepkisi geldi. Ben de onlara içimden bunu da paylaşmak geldi dedim. Onlar da 'Evet ama kızım biz Türkiye'de yaşıyoruz, örf ve adetlere göre ve Melisa var o da büyüyecek onu da düşün' dediler. Bana kalsa dudaktan öperken bile fotoğraf paylaşabilirim."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER