Ajda Pekkan İngiliz basınında haber oldu

Ajda Pekkan İngiliz basınında haber oldu

Ajda Pekkan İngiliz basınında haber oldu
Sözcü'de yer alan habere göre Ajda Pekkan'ın 71 yaşında olmasına rağmen çok daha genç göründüğüne yer verilen haberde ayrıca Süperstar’ın çocuk istediğine yer verildi.

Muhabirlere konuşan Pekkan, “Ne yediğime her zaman dikkat ederim. Yemek şeçimi yapmıyorum. Kebap ve balık yemeyi çok seviyorum” derken bir yandan da sağlıklı beslenmenin görünümündeki etkisine dikkat çekti. İsviçre'deki yaşlanma karşıtı spa'ları düzenli olarak ziyaret ettiğini belirten dünyaca ünlü sanatçı sözlerini şöyle sürdürdü:

“Yürüyüş yapıyorum ve bol su içiyorum. Susuz bir yaşam düşünemiyorum. Güne, tarçın-limon-bal karışımı eklenmiş bir bardak su içerek başlıyorum. Hiçbir zaman güzel bir kadın figürü olmak istemedim, fakat vücudumu korumaya hep önem verdim. Genlerin ve düzenli spor yapmanın formda kalmak için çok önemli olduğunu düşünüyorum.”

PEKKAN SUNİ DÖLLENME KONUSUNDA DANIŞMIŞ


Gazetede ayrıca Süperstar'ın çocuk sahibi olmak istediğine yer verildi. Pekkan'ın suni döllenme hakkında ABD'li ve Hintli doktorlara danıştığına değinildi. Pekkan geçen sene The Hollywood Reporter tarafından Susan Sarandon, Emma Stone ve Jessica Lange gibi yıldızlar ile birlikte gösteri dünyasının en güçlü 100 kadını arasında gösterilmiş ve ABD'ye davet edilmişti.


Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2017, 16:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER