'Akil İnsan' Kadir İnanır'a ne oldu? Genç muhabire ağzına geleni söyledi!

2013 yılındaki Çözüm Süreci döneminde hükümet tarafından "Akil İnsanlar" heyetine alınan ve filmlerinde küçüklerine sahip çıkan, babacan karaktere can veren oyuncu Kadir İnanır; 2023 yılına gelindiğinde genç muhabirlere ağzına geleni söyleyen bir ünlü haline geldi. Torun.

'Akil İnsan' Kadir İnanır'a ne oldu? Genç muhabire ağzına geleni söyledi!

2013 yılındaki Çözüm Süreci döneminde hükümet tarafından "Akil İnsanlar" heyetine alınan ve filmlerinde küçüklerine sahip çıkan, babacan karaktere can veren oyuncu Kadir İnanır; 2023 yılına gelindiğinde genç muhabirlere ağzına geleni söyleyen bir ünlü haline geldi.


'Akil İnsan' Kadir İnanır'a ne oldu? Genç muhabire ağzına geleni söyledi!


Torunu yaşındaki TV100 muhabirine ağzına geleni söyleyen ve provokatör olmakla itham eden bir zamanların ünlü aktörünün garip davranışları Bilal Özbilge'nin magazine yön veren programı "Beyaz Magazin"de de eleştirildi.

 

Programa yorumlarıyla damgasını vuran ses sanatçısı Pınar Eliçe, Kadir İnanır'a sert çıkarak "Sanatçılar sokakta röportaj vermek istemeyebilir. Bunu anlayabilirim. Ama bunun bir söyleyiş tarzı ve üslubu vardır. Kadir Bey yıllardır zaten setlerde agresifliğiyle bilinen biridir. Yeşilçam'dan gelen bir tarzı vardır. Ama bu genç delikanlı muhabir arkadaşımıza 'provokatör' demesi çok yanlış. Kadir İnanır'ın o eski ve sert modundan çıkıp biraz sakinleşmesi gerekiyor. Hiç hoş bulmadım" ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER