Alaçatı fiyatlarıyla cep yakmaya devam ediyor!

Takvim Gazetesi'nden Ufuk Özcan'ın yazısından... Çeşme'de güneşte otursanız cildiniz, gölgede otursanız cebiniz yanıyor! Bir beach'te cabana denilen gölgelik alanda 5 saat oturmanın bedeli tam 3 bin 225 TL.

Alaçatı fiyatlarıyla cep yakmaya devam ediyor!

Takvim Gazetesi'nden Ufuk Özcan'ın yazısından...

Çeşme'de güneşte otursanız cildiniz, gölgede otursanız cebiniz yanıyor! Bir beach'te cabana denilen gölgelik alanda 5 saat oturmanın bedeli tam 3 bin 225 TL. Patates kızartmasını 50 TL'ye yiyor, bir de üzerine servis bedeli ödüyorsunuz!

Son zamanlarda bazı mekanların uyguladığı faiş fiyat politikaları oldukça konuşuluyor. Bebek Otel'de iki kişilik kahvaltı için ödediğim 829 TL'lik hesapla ilgili yazım, gündem oldu. Şimdiki haberim ise Alaçatı'dan... Bir arkadaşım geçtiğimiz gün Alaçatı'daki Biblos Resort Otel'in beach'ine uğramış.

Eşiyle gittiği beach'te güneşte kalmamak için bir cabana'ya yerlemiş. Bunun karşılığında ise tam tamına 3 bin 225 TL ödemiş. Adisyonda patates kızartmasına 50 TL, iki içecek için de toplam 240 TL yazdığını gördüm. 5 saatlik Cabana kullanımı ve yiyecek ile içecekler dahil hesap 3.518 TL gelmiş. Hesap ekstresinin sonunda da yüzde 10 servis bedeli eklenince fatura, 3.869 TL'ye çıkmış!



Yani güneşte kavrulmamak için cabana'ya oturan arkadaşım gölgede cebi yanmış!

Ufuk ÖZCAN / Takvim GAZETESİ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER