"Aldatan kadın mısınız?" sorusuna Pınar Altuğ'dan sert tepki!

"ALDATAN KADIN MISINIZ?" Pınar Altuğ, Jülide Ateş'in "Aldatan kadın mısınız?" sorusuna çok sert yanıt verdi.   Altuğ, "Sanane ya da kime ne? İlk kocamla evlenirken 'Seviyor musun' diye sordunuz mu? Ben birinin yuvasını bozmadım.

"ALDATAN KADIN MISINIZ?"

Pınar Altuğ, Jülide Ateş'in "Aldatan kadın mısınız?" sorusuna çok sert yanıt verdi.

 



Altuğ, "Sanane ya da kime ne? İlk kocamla evlenirken 'Seviyor musun' diye sordunuz mu? Ben birinin yuvasını bozmadım. Ben kendi evliliğimi bitirdim. Geriye dönüp bunları konuşmak çok saçma" yanıtını verdi.

"SADECE ÇAYLA BESLENİRSEN HASTANELİK OLURSUN"

Altuğ, kendi tanıttığı yeşil çayın hastanelik ettiği iddialarıyla ilgili, “Elimde onay raporu var. Ben de içtim o çaydan. Börekleri, balları, çörekleri yiyerek oturduğunuz yerden bir tane çay içerek sıfır beden olamazsınız. Birazcık aklınız var zannediyorum bunu kullanmak lazım. Sadece çay içip hiçbir sağlıklı besin tüketmezsen zaten hastanelik olursun” ifadelerini kullandı.

"BİZDE PARA KOCADA DURUR"

Pınar Altuğ, “Evde faturaları kim öder?” sorusuna şu cevabı verdi: “Para işine hiç karışmadım. Para yatırılacaksa ‘Şu hesaba yatırır mısın?’ derim. O da sadece ‘Özel mi, şirket mi?’ diye sorar. Hiçbir faturaya karışmıyorum. Hayatımda bir şey ödemedim. Bizde bütün para kocada durur.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER