Ali Turan eşcinsel olduğu yönündeki haberlere ateş püskürdü

Ali Turan eşcinsel olduğu yönündeki haberlere ateş püskürdü

Ali Turan eşcinsel olduğu yönündeki haberlere ateş püskürdü
Vatan Gazetesi'nde yer alan haberde Takvim muhabiri Doğan Savaş'ın iddiasına göre; Ali Turan, ünlü bir şarkıcıyla aşk yaşadıktan sonra Rana Altıntaş ile tanıştı.Yaklaşık 1.5 yıl birlikte olan çift, 2015'te nikah kıydı.

Boğaz manzaralı bir otelde evlenen çift, son aylarda tartışmaya başladı. İddiaya göre Ali Turan eşine "Ben artık kendimi erkek gibi hissetmiyorum" diyerek "Gay" olduğunu ve ayrılmak istediğini anlattı. Bu itiraf üzerine şoke olan genç kadın, hemen dava açtı. Hatta hakimden "Eşim gay olduğunu söyledi. Bu yönde rapor alınsın" diyerek boşanmanın buna göre kararlaştırılmasını talep etti. Ancak bu isteği, mahkeme tarafından reddedildi. Hakim, 'şiddetli geçimsizlik' nedeniyle de evliliği resmen bitirdi. Her gün yeni bir skandalın patlak verdiği renkli dünyada böyle bir nedenle boşanmanın ilk kez yaşandığı iddia edildi.

Magazin aleminde herkesin dilinde olan bu boşanmanın ise bir süre önce gerçekleştiği kaydedildi.

Konyaspor forması giyen Ali Turan, Takvim Gazetesi'ndeki eşcinsel olduğu için eşinden boşandığı iddialarına sert tepki gösterdi.



BÖYLE BİR TALEBİM OLMADI

Bu iddiaların ardından hurriyet.com.tr'nin ulaştığı futbolcunun eski eşi şunları söyledi: "Biz sessiz sedasız boşandık, hatta yayın yasağı da vardı. Yazılanlar doğru değil. Benim mahkemede böyle bir talebim olmadı. Böyle bir haber ile gündeme geldiğimiz için çok üzgünüm, en çok da eski eşim için üzüldüm."
Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2017, 13:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER