Ali Uğur Akbaş'tan Erol Köse'ye sert cevap!

Güzel yıldız Yeliz Yeşilmen, geçtiğimiz hafta sosyal ağ hesabında ağlayarak bir video yayınlamış ve 'Sonumun Bergen gibi olmasını istemiyorum' demişti. Erol Köse'de UçanKuş TV'de yorumculuk yaptığı "Hayatın İçinden" programında Yeşilmen'e sert çıkarak “Timsah gözyaşl.

Ali Uğur Akbaş'tan Erol Köse'ye sert cevap!

Güzel yıldız Yeliz Yeşilmen, geçtiğimiz hafta sosyal ağ hesabında ağlayarak bir video yayınlamış ve 'Sonumun Bergen gibi olmasını istemiyorum' demişti.

Erol Köse'de UçanKuş TV'de yorumculuk yaptığı "Hayatın İçinden" programında Yeşilmen'e sert çıkarak “Timsah gözyaşları mikropsuz kalır” yorumunda bulunmuş, “Yeliz bunu defalarca yapıyor. Ajitasyon yapıp takipçi bulmak ve o takipçilerle de reklam anlaşmaları yapmak için uydurulmuş mantıksal bağ bunlar. Bu ülke gözü yaşlı kadınlara hemen inanıyor sanıyorlar fakat kimsenin kandığı da değil. Bunların tümü bir proje seni tanıyoruz! Kusura bakma ama yemedik bu filmi. Yeliz Yeşilmen'in gidişatı vaziyet değildi. Severdik kendisini onu VJ'lik yıllarından biliyoruz fakat yanlışların içine düşeceği bir dönemde aldı onu sevgilisi yapmadı namusu yaptı.” ifadelerini kullanmıştı.

Programda Ali Uğur Akbaş'ın eski eşinin açıklamalarına yer verilirken; şu lahza Ali Uğur Akbaş evli olan Yeliz Yeşilmen'in yıllar önceki birliktelikleri ve birincil evliliği de programa konu edilmişti. 

Köse, Ali Uğur Akbaş ile ilgili "Ben adama şaşırıyorum. Adam orada La Fontaine'den masallardaki pilli bebek gibi. Zannedersin Gora filmindeki android." yorumunu yapmıştı.

Ali Uğur Akbaş bu gelişmeler üstüne sosyal medya hesabından Erol Köse'ye sert çıkarak şu ifadeleri kullandı:

"Erol Köse denen zat; git kendine diğer iş ara. Şimdiye değin sustum. Şunu iyi bil; Yeliz Hanım katiyen benim yuvamı yıkmamıştır. Ben Gülbin'le uyuşamamam neticesinde Gülbin'i terk ettim. Gülbin'i terk ettikten bir sene sonradan Yeliz ile tanıştım. Yeliz'in hiç bir dahli yoktur. Yuvayı yıkan benim. Bundan da hiç pişman değilim. Bilakis memnunum.

Bu programları yapıp benim ailemi rencide ediyorsun. Aklını başına al! Bu dünya ufak. Hiç beklemediğin yerlerde yüz yüze gelebiliriz. Bunu unutma, erkekçe..."

Köse'de bu talimatlar üzerine "Bu kuru sıkı palavralara karnımız tok. Biz tehditlere boyun eğseydik bugün Erol Köse'liğimiz kalmazdı. Yel kayadan toz alır." yanıtını vererek tahditvari bir dil kullandığını ifade ettiği Ali Uğur Akbaş'ın bu mesajı hakkında hukuk yoluna gideceğini açıklama etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER