Alina Boz'u kıskanan Didem Soydan olay çıkardı!

Akşam Gazetesi'nden Yasemin İlan'ın haberine göre Ekim ayından bu yana aşk yaşayan Didem Soydan ile Burak Deniz birbirine girdi. İddiaya göre, Maraşlı dizisinde Alina Boz ile başrolü paylaşan Burak Deniz'in Alina ile yakınlığı Didem Soydan'ı kızdırdı. Dizi başladığından bu.

Alina Boz'u kıskanan Didem Soydan olay çıkardı!

Akşam Gazetesi'nden Yasemin İlan'ın haberine göre Ekim ayından bu yana aşk yaşayan Didem Soydan ile Burak Deniz birbirine girdi.

İddiaya göre, Maraşlı dizisinde Alina Boz ile başrolü paylaşan Burak Deniz'in Alina ile yakınlığı Didem Soydan'ı kızdırdı.

Dizi başladığından bu yana huzursuz olan güzel manken, erkek arkadaşı ile Alina'nın Şamdan Plus Dergisi'nin 14 Şubat Sevgililer Günü özel sayısı için yaptığı çekimin ardından küplere bindi.

Görüntülerde ikilinin birbirine yakınlığından rahatsız olan Didem Soydan, o akşam Nişantaşı'ndaki evine gelen Burak Deniz'i kapıdan kovdu.

KOMŞULARI POLİS ÇAĞIRDI

Yakışıklı oyuncunun içeriye zorla girip kendini savunmaya çalışması sırasında gürültüden rahatsız olan komşuları polis çağırdı. Emniyet mensuplarının gelmesiyle araya çiftin yakın arkadaşı Umut Eker girdi.

Didem Soydan'ın komşularının iddiasına göre, Soydan, kendisini sakinleştirmeye çalışan arkadaşı Umut Eker'e "Burak girdiği rolden kurtulamadı, set dışında da Alina'ya yakın davranıyor" diye bağırdı. Şimdilik birlikteliklerini sürdüren ikilinin Alina krizini aşıp aşamayacağı bilinmezken, bu duruma Alina Boz'un erkek arkadaşı Mithat Can Özer'in vereceği tepki merak konusu oldu.

DİDEM SOYDAN AKŞAM GAZETESİ'NİN HABERİNE FLAŞ YANIT

Didem Soydan sosyal medya hesabından açıklama yaparak iddiaları yalanladı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER