Alişan'ı kaza sonrası kimler aradı, kimler aramadı?

Kanal D'de ekrana gelen "2.Sayfa" programında Alişan'ın kazadan bir gün önce kaza yaptığı arabayı satışa koyduğu bilgisi verildi. öte taraftan Alişan programa yaptığı açıklamada "Binlerce kişi aradı.

Alişan'ı kaza sonrası kimler aradı, kimler aramadı?

Kanal D'de ekrana gelen "2.Sayfa" programında Alişan'ın kazadan bir gün önce kaza yaptığı arabayı satışa koyduğu bilgisi verildi.

öte taraftan Alişan programa yaptığı açıklamada "Binlerce kişi aradı. Fazla ilginç bir şekilde cenazem böyle topluluk olacak seslenmek fakat diye düşündüm. İlk arayan meşhur isimler; Sıla, Tamer Karadağlı, Gülben Ergen ve daha pek çok artist arkadaşım. Allah hepsinden razı olsun. Kim olursa olsun böyle bir şey duyduğumda birincil arayıp yardıma koşacak kişi ben olurum. O anları yaşayan bilir..." ifadelerinde bulunurken yayında Prestij Müzik yıllarında alın yazısı birliği yaptığı Mahsun Kırmızıgül ve Özcan Deniz'in Alişan'ı aramadığı bilgisini verdi.

Alişan'ın eşi Buse Varol ise, "Kaza derhal Ceza'nın 'Med Cezir' şarkısını dinliyorduk. Bütün story atmaya hazırlanıyordum bir anda takla attık. Arkada Burak'ın 'Anne' diye ağlamasını duydum. O lahza 'Evladımın ömrü bir yılmış' dedim." sözleri ise izleyenleri duygulandırdı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER