Alper Saldıran: "Abuk sabuk insanlar türedi"

En son 'Masumlar Apartmanı' dizisinde Uygar karakterini canlandıran Alper Saldıran, Koşuyolu'nda objektiflere takıldı.

Alper Saldıran:

En son 'Masumlar Apartmanı' dizisinde Uygar karakterini canlandıran Alper Saldıran, Koşuyolu'nda objektiflere takıldı. Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci ile 'Bir Deniz Altı Hikayesi' filminde yer alan Saldıran, "Çekimler bir çok bölgede yapıldı. Çok güzel bir film seyircileri bekliyor" dedi.

PANDEMİDE ÜÇ KİTABINI YAZDI 

Milliyet Gazetesi'nden Seçkin Şenvardar'ın haberine göre pandemi döneminin kendisi için verimli geçtiğini söyleyen Saldıran, "Hiç boş durmadım. Bir de senaryo yazdım ürettim. Pandemiyi kendine bırakmadım. Verimli hale çevirdim" dedi.

Pandemi de üç kitabını yazdığını belirten oyuncu, "Üçleme şeklinde yazdım, 'Beyaz Odadan Hikayeleri' ile başladım 'Siyah Odadan Hikayeler' devam ettim. 'Kırmızı Oda'dan Hikayeler'le bitirdim" dedi. Kitaplarının ileride alıntı yapılarak film veya dizi projesi yapılmasına sıcak baktığını söyleyen Saldıran, "Film olsun istiyorum. Kısa hikayeler var kitapların içinde. Şahit olmayı çok seviyorum. Hayatta şahit olduklarımı yazdım. Yaşanmış hikayeler ve hayal ürünü olarak yazdıklarım var. Uyarlama olur ama neden olmasın. Ben isterim olmasını" diye konuştu.

"SOSYAL MEDYADA 15 DAKİKA GİRİYORUM" 

Dizi yapımcılarının son dönemde sosyal medyadaki takipçi sayılarına göre oyuncu seçtikleri iddialarına ise Saldıran, "Bu çok saçma. Ben paylaşacağım bir şey varsa paylaşıyorum. Sosyal medyaya 15-20 dakika falan giriyorum" dedi.

"Çok iyi bir sosyal medya kullanıcısı değilim" diyen oyuncu sözlerine şöyle devam etti; "Bu da tabii etkiliyor takipçi sayısını meselesini... Şimdi bakıyoruz abuk sabuk insanlar türedi, bu sosyal medya yüzünden bunların takipçileri var. Böyle tercih ediyorlarsa bence yapımcılar kendileri yanılırlar. Benim için çok bir anlam ifade etmiyor sosyal medya... Ben tweet yazacağıma kitap yazıyorum anlatabildin mi?"

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER