Alperen Duymaz kendisine küfür ettiğini söylediği rol arkadaşına sahip çıktı

Alperen Duymaz ile Melisa Aslı Pamuk “Çarpışma” dizisinin  ardından “EGO” dizisinde partner oldu.  Alperen Duymaz  kendisine küfür ettiğini açıkladığı rol arkadaşı Melisa Aslı Pamuk’u takipten çıkmış, daha sonra da Pamuk sette sürekli geç kaldığı için gerginlik.

Alperen Duymaz kendisine küfür ettiğini söylediği rol arkadaşına sahip çıktı

Alperen Duymaz ile Melisa Aslı Pamuk “Çarpışma” dizisinin  ardından “EGO” dizisinde partner oldu. 


Alperen Duymaz kendisine küfür ettiğini söylediği rol arkadaşına sahip çıktı


Alperen Duymaz  kendisine küfür ettiğini açıkladığı rol arkadaşı Melisa Aslı Pamuk’u takipten çıkmış, daha sonra da Pamuk sette sürekli geç kaldığı için gerginlik yaşadıklarını açıklamıştı.

Alperen Duymaz kendisine küfür ettiğini söylediği rol arkadaşına sahip çıktı - Resim : 2


Duymaz, konuyla ilgili bir açıklama daha yayınladı ve şunları söyledi:


Alperen Duymaz kendisine küfür ettiğini söylediği rol arkadaşına sahip çıktı - Resim : 3


"Herkese Merhabalar, bilindiği üzere partnerim Melisa Aslı Pamuk ile yorucu set ortamında karşılıklı olarak yaşamış olduğumuz gerginlikten dolayı mesleki olarak bir tartışma yaşadık. Sosyal medyada yapmış olduğum açıklamanın amacı, yaşamış olduğumuz olayın, bizler bir açıklama yapmamış olmamıza rağmen, yalan yanlış ve gerçek dışı şekilde haber yapılmasından dolayı kendi tarafımdan açıklama yapmaktı.



Alperen Duymaz kendisine küfür ettiğini söylediği rol arkadaşına sahip çıktı - Resim : 4


Ancak yapmış olduğum açıklama bazı televizyon programları ve sosyal medya hesaplarında, Melisa Aslı Pamuk ile aramızda geçen olayın tamamen dışına saptırılmış; konu, Melisa Aslı Pamuk hakkında gerçek dışı ve olumsuz yorum ve iftiralara dönüşmeye başlamıştır.



Alperen Duymaz kendisine küfür ettiğini söylediği rol arkadaşına sahip çıktı - Resim : 5


Söz konusu gerçek dışı saptırmalara maruz kalan Melisa Aslı Pamuk’a karşı yapılan iftira ve saldırılardan ötürü son derece büyük rahatsızlık duydum.



Alperen Duymaz kendisine küfür ettiğini söylediği rol arkadaşına sahip çıktı - Resim : 6

Bizler oyuncular olarak mesleki anlamda tartışabilir; birbirimizi eleştirebiliriz. Yaptığımız işin yorucu çalışma koşulları içinde ortaya çıkabilen bu tarz gerginlikleri, başka boyutlara taşıyarak kişilerin şahsına zarar verecek gerçek dışı yorumlarla haberleştirmenin karşısındayım. 



Alperen Duymaz kendisine küfür ettiğini söylediği rol arkadaşına sahip çıktı - Resim : 7

Melisa Aslı Pamuk’a yapılan bu saçma sapan saldırı ve iftiraları şiddetle kınadığımı ve kendisinin şahsına karşı yapılan gerçek dışı iftira ve saldırıların karşısında; partnerim Melisa Aslı Pamuk’un yanında olduğumu belirtmek isterim.



Alperen Duymaz kendisine küfür ettiğini söylediği rol arkadaşına sahip çıktı - Resim : 8


 Saygılarımla Alperen Duymaz…”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER