Altay bir ileri bir geri

Altay bir ileri bir geri

Altay bir ileri bir geri
Yeni Asır'da yer alan habere göre 2. Lig Beyaz Grup'ta lig sonuncusu Silivrispor deplasmanında 1-0 öne geçmesine rağmen sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrılan Altay hem liderliği ıskaladı, hem de istikrarı yine yakalayamadı.

Ligin ilk iki haftasında Zonguldak Kömür ve Kahramanmaraşspor'u yenerek 2'de 2 yapan siyah-beyazlılar, daha sonra oynadığı 9 karşılaşmada üst üste 2 galibiyet alamadı. Taraftarının önünde yenilgi yüzü görmeyen siyah beyazlılar, son 4 deplasmandan sadece 2 puan çıkarıp 10 puan bıraktı.

Teknik direktör Cüneyt Biçer, cumartesi günü 1 puan üstlerinde yer alan 22 puanlı lider Bandırmaspor ile İzmir'de oynayacakları kritik müsabaka öncesi takıma izin vermedi.

Zirvedeki Bandırma ile 8. sıradaki Bugsaş arasında sadece 4 puanlık fark olduğunu hatırlatan sportif direktör Özden Töraydın, "Sezon başında zor bir lig olacağını, 7-8 takımın zirve hesabı yapacağını söylemiştik. Taraftar ve camianın beklentisi büyük. Bazen eleştiri ve tepki alıyoruz, ancak bu lig böyle bir lig. İyi oynamıyoruz, fakat mücadele gücümüz arttı. Bu mücadeleyi 2-3 hafta daha sürdürürsek futbolumuz da düzelecek. Silivri'de alışık olmadığımız bir sahada oynadık. Hakem de kötüydü ancak bunlar bahane değil. Kazanmamız gerekiyordu. Şampiyon olmak istiyorsak deplasmanlarda da 3 puan almalıyız. Lig bize altın tepside fırsatlar sunuyor, bu fırsatları tepmemeliyiz. Birlik olursak her şeyin üstesinden geliriz" dedi.
Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2017, 11:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER