Amine Gülşe ve Mesut Özil'den Afrikalı çocuklara hediye

7 Haziran'daki düğünlerinde ihtiyaç sahibi çocuklar için yardım çağrısı yapan Mesut Özil ile Amine Gülşe bir kez daha gönülleri fethetti... Takvim Gazetesi'nin haberine göre yakınlarından, düğün hediyesi olarak üyesi oldukları Big Shoe Vakfı'na destekte bulunma.

Amine Gülşe ve Mesut Özil'den Afrikalı çocuklara hediye

7 Haziran'daki düğünlerinde ihtiyaç sahibi çocuklar için yardım çağrısı yapan Mesut Özil ile Amine Gülşe bir kez daha gönülleri fethetti...

Takvim Gazetesi'nin haberine göre yakınlarından, düğün hediyesi olarak üyesi oldukları Big Shoe Vakfı'na destekte bulunmalarını rica eden Amine Gülşe - Mesut Özil çifti, topladıkları bağışlarla Afrika'ya yardım gönderdi.

Mutluluğu gözlerinden okunan Afrikalı bir minik kız, hediyeleriyle böyle poz verdi.

Bugüne kadar Tanzanya ve Uganda'daki bine yakın hasta çocuğu tedavi ettiren örnek çift, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde de minikleri ihmal etmedi. Özil ve Gülşe, geçtiğimiz hafta ameliyat olan 18 Ugandalı miniğe çok sayıda hediye gönderdi. 

Aldıkları hediyelerle moral depolayan ve yüzlerinde gülücükler açan çocuklar, yardımsever çifte teşekkür etti. İkilinin hayranları da "Size helal olsun... Kalbinize sağlık... İşte örnek çift" şeklindeki mesajlarla Mesut Özil ve Amine Gülşe'yi tebrik etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER