Aras çiftinden konuşulacak yatırım

New York Trump Tower'dan 2.5 milyon dolara daire alıp ABD eski başkanı Donald Trump'a komşu olduklarını yazdığım Elif İnci-Baran Aras çifti, en iyi yatırım aracının emlak olduğunu düşünüyor sanırım! Aras Holding'in patronları olan çift, kesenin ağzını açıp bu kez de Bo.

Aras çiftinden konuşulacak yatırım

New York Trump Tower'dan 2.5 milyon dolara daire alıp ABD eski başkanı Donald Trump'a komşu olduklarını yazdığım Elif İnci-Baran Aras çifti, en iyi yatırım aracının emlak olduğunu düşünüyor sanırım! Aras Holding'in patronları olan çift, kesenin ağzını açıp bu kez de Bodrum Yalıkavak'taki Casa Nova Evleri'nden iki daire birden satın almış.

Evlerin eski sahibi de tanıdık bir isim: Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı. Yıllar önce bu siteden 6 daire alıp birleştiren Acun Ilıcalı'nın, şimdi de her birini ayrı ayrı satışa çıkardığını duymuştum. Aras çifti; Ilıcalı ile bir milyon 750 bin dolara el sıkışıp iki daireyi satın almış. İşin ilginci; Elif İnci Aras'ın yeni yuvalarının dekorasyonunu, Acun Ilıcalı ile evliyken yıllarca bu evde oturan Zeynep Yılmaz'a emanet etmesi...

SABAH GAZETESİ'NDEN BÜLENT CANKURT'UN YAZISININ TAMAMINI BURAYA TIKLAYARAK OKUYABİLİRSİNİZ!

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER