Arto'nun Gülben Ergen açıklaması Bircan'ı şaşırttı: "Birilerine çanak tuttum"

Arto geçtiğimiz haftalarda Gülben Ergen'i sahne aldığı mekanda izlemiş; "Sen ne tatlı kadınsın Gülben Ergen...

Arto'nun Gülben Ergen açıklaması Bircan'ı şaşırttı:

Arto geçtiğimiz haftalarda Gülben Ergen'i sahne aldığı mekanda izlemiş; "Sen ne tatlı kadınsın Gülben Ergen... Nasıl güzel, içten, kibar ağırladın. Bir 'HİÇ' uğruna birbirimizden uzak kalmışız. Özür..." ifadelerinde bulunduğu bir paylaşımda bulunmuştu.


Arto'nun Gülben Ergen açıklaması Bircan'ı şaşırttı:


Beyaz TV'de ekrana gelen "Söylemezsem Olmaz" programında Arto, "Gülben çok tatlı... Bazı Gülben'i sevmeyenler yine bana kızacak. Benim bu masada ona yapmadığım kalmadı. Benden çok başkaları da yaptı ama ben de çanak tuttum. Bir arkadaşımla izlemeye gittik. Beni sahneye alırken öyle onore etti ki ben utandım. Kendisine teşekkür ettim ve özür diledim. Bu büyüklüktür. Sen kadını 7/24 kamçılayacaksın o seni en güzel şekliyle takdim edecek... " şeklinde konuştu.

Ebru Şancı'nın "Sen manipüleye açık bir adam değilsindir. Başkasından etkilendiğin için mi yoksa kendi fikrin olduğu için mi kötü sözler söylüyordun?" sorusu üzerine Arto, "Kendi fikirlerimi de söyledim ama bazen insanlar o zaman sevdiğin bir arkadaşın olunca, onunla birlikte gaza gelebiliyorsun." yanıtını verdi.

Bircan Bali ise Gülben Ergen'i samimi bulmadığını ifade edince Arto, "O Gülben'in genel sorunu. Belki çok pozitif görünmeye çalıştığı, fazla gülümsediği için" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER