Arzu Sabancı: "Ülkemde mülteci istemiyorum"

Geçtiğimiz Nisan ayında boğaz manzaralı yalısından 'Sakın evde sıkıldık demeyin' nasihatinde bulunan Arzu Sabancı paylaşımına "Aşı da olsanız, hastalığı geçirmiş, antikorunuz da olsa risk her zaman var.

Arzu Sabancı:

Geçtiğimiz Nisan ayında boğaz manzaralı yalısından 'Sakın evde sıkıldık demeyin' nasihatinde bulunan Arzu Sabancı paylaşımına "Aşı da olsanız, hastalığı geçirmiş, antikorunuz da olsa risk her zaman var. Evde kalmaya, işiniz müsaade ediyorsa sokağa çıkmamaya, çift maske ve mesafeye devam. Tam kapanma olmasa bile biz kendi irademizle tam kapanma yapabiliriz. Yaz aylarını, güzel günlerin hayalini kurarak, umudumuzu kaybetmeden. Sakın evde sıkıldık demeyin. Rahat nefes aldığını güne... Evinizde olduğunuza şükrederek, evde kalmaya devam" notunu yazarak büyük tepki çekmişti.

ARZU SABANCI BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ! (HABER LİNKİ)

Lüks yalısından vatandaşlara evde kalmalarını salık veren Arzu Sabancı büyük oğlu Hacı ve müstakbel gelini Nazlı Kayı'nın ilk fırsatta soluğu yurt dışında almasıyla şoke olmuştu.

ARZU SABANCI'NIN İÇİNDE KALAN ARZUSU (HABER LİNKİ)

Arzu Sabancı bu kez de mülteci sorununa dikkat çekerek yaptığı paylaşımıyla gündemde...

Arzu Sabancı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Ülkemde mülteci istemiyorum. Sessiz işgale dur de" ifadelerini kullandı.

Sabancı, "Bayramlaşmaya ülkesine gidenin can güvenliği var demektir. O zaman orada kalmalı" mesajını paylaştı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER