"Aşçılığıma laf söyletmem"

01Yılın belirli zamanlarını Los Angeles'ta geçiren oyuncu Saadet Işıl Aksoy'un sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafı olay oldu. 02Aksoy, yaprak sarma sararken çekilen bir fotoğrafını Instagram hesabından; "Saaadet Ana’nın Mutfağı Los Angeles şubesi..." notuyla payla.

01Ünlülerin ev halleri

Yılın belirli zamanlarını Los Angeles'ta geçiren oyuncu Saadet Işıl Aksoy'un sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafı olay oldu. 

02Ünlülerin ev halleri

Aksoy, yaprak sarma sararken çekilen bir fotoğrafını Instagram hesabından; "Saaadet Ana’nın Mutfağı Los Angeles şubesi..." notuyla paylaştı. Güzel oyuncunun bu paylaşımına takipçilerinden mesajlar yağdı.

03Ünlülerin ev halleri

Bazı takipçileri, "Ben de isterim" derken bazıları da yaprakları nereden aldığını sordu. Aksoy, paylaşımıyla ilgili esprili bir yorum yapan takipçisine de yine şaka yollu "Aşçılığıma laf söyletmem, Saadet Ana'yı kızdırmayın" diye cevap verdi. 

04Ünlülerin ev halleri

Kenan İmirzalıoğlu'nun eşi Sinem Kobal, bahçesindeki çiçeklerin saksılarını değiştirdi. Kobal, o anları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Ünlü oyuncu, paylaşımına, "Oh mis" notunu düştü.

05Ünlülerin ev halleri

Gülşen

06Ünlülerin ev halleri

Cansu Taşkın

07Ünlülerin ev halleri

Halle Berry

08Ünlülerin ev halleri

Seda Akgül

09Ünlülerin ev halleri

Seda Akgül

10Ünlülerin ev halleri

Seda Akgül

11Ünlülerin ev halleri

Seda Akgül

12Ünlülerin ev halleri

Şahan Gökbakar

13Ünlülerin ev halleri

Şahan Gökbakar

14Ünlülerin ev halleri

Şahan Gökbakar

15Ünlülerin ev halleri

Ajda Pekkan

16Ünlülerin ev halleri

Emina Jahovic

17Ünlülerin ev halleri

Berdan Mardini

18Ünlülerin ev halleri

Berdan Mardini

SIRADAKİ HABER