'Aşk-ı Memnu'nun Cemile'si son görüntüsüyle şaşırttı!

"Aşk-ı Memnu" dizisinin hafızalara kazınan karakteri Cemile'nin yıllar içindeki değişimi sosyal medyada durum oldu. "Aşk-ı Memnu" dizisinden daha sonra "Adını Feriha Koydum, Kiraz Mevsimi, Avlu, Hangimiz Sevmedik" gibi dizilerde rol bölge oyuncu Pelin Ermiş, son halini paylaştı. Erm.

'Aşk-ı Memnu'nun Cemile'si son görüntüsüyle şaşırttı!

"Aşk-ı Memnu" dizisinin hafızalara kazınan karakteri Cemile'nin yıllar içindeki değişimi sosyal medyada durum oldu. "Aşk-ı Memnu" dizisinden daha sonra "Adını Feriha Koydum, Kiraz Mevsimi, Avlu, Hangimiz Sevmedik" gibi dizilerde rol bölge oyuncu Pelin Ermiş, son halini paylaştı.

Ermiş’in son fotoğraflarını görebilen takipçileri beğeni yağmuruna tuttu. Bir Takım takipçileri ise oyuncunun estetik yaptırdığını iddia etti.

"2. Sayfa" programına davetli olan Pelin Ermiş, estetik yaptırdığı yönünde çıkan haberlere cevap verdi. Bugüne değin hiç operasyon geçirmediğini söyleyen oyuncu "Ben iğneden bile korkarım. O süre 24 yaşındaydım. Şimdi 37 yaşına geldim. Yüzümün değişmesi sıradan. Yalnızca alnıma botoks yaptırdım" dedi.

Dizide rol aldığı için çok mutlu olduğunu söyleyen oyuncu "Fazla hoş günler geçirdik. O dönem inanılmaz bir ilgi vardı. Acilen bitmiş bölümleri bile çok izleniyor. Eski görüntüleri görünce duygulanıyorum." dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER