Aşkını ilan eden Hamza Yazıcı çirkin yorumları ifşa etti

Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Çok Güzel Hareketler Bunlar 2' ile şöhreti yakalayan ve şimdilerde 'Camdaki Kız' dizisinde "Tako" karakterini oynayan Hamza Yazıcı, tatil sezonunu açtı. Dizisi sezon finali yapan oyuncu, sevgilisi Şenay Forbes ile Alaçatı'ya gitti. Hayatında her

Aşkını ilan eden Hamza Yazıcı çirkin yorumları ifşa etti

Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Çok Güzel Hareketler Bunlar 2' ile şöhreti yakalayan ve şimdilerde 'Camdaki Kız' dizisinde "Tako" karakterini oynayan Hamza Yazıcı, tatil sezonunu açtı.

Dizisi sezon finali yapan oyuncu, sevgilisi Şenay Forbes ile Alaçatı'ya gitti.

Hayatında her şeyin yolunda olduğunu belirten başarılı oyuncu, "Camdaki Kız sezon arası verdi. Biraz tatil yapıp İstanbul'a döneceğim" dedi. Şenay Forbes ile ilişkisi hakkında da konuşan Hamza Yazıcı, "Bana 'sempatiksin' diye yürüdü. İlk atak ondan geldi. Ben de elimden geleni ardıma koymadım, onun koştuğu kadar koştum" ifadelerini kullandı.

Sürpriz aşk haberi sosyal medyanın gündemine otururken Hamza Yazıcı, Twitter hesabından sevgilisi Şenay Forbes'e gelen çirkin mesajları ifşa etti.

 "Umarım sizin de ailelerinize böyle yorumlar yapılır" diyerek isyan eden Hamza Yazıcı, "Bizim canımızı sıktığınız gibi sizin de canınız sıkılır. Beyinleriniz cüce, kalbiniz sakat kalmış. İnandığınız her şey başınıza yıkılır umarım. Sağlıksızca kalın" mesajını paylaştı.

Yazıcı ve Forbes'e çok sayıda destek mesajı geldi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER