Aslı Bekiroğlu - Çağrı Telkıvıran aşkı bitti mi?

İmaj değişikliğine giderek saçlarını örgü yaptıran oyuncu Aslı Bekiroğlu, önceki gün Bebek'te yakışıklı bir arkadaşıyla objektiflere yansıdı. Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre arkadaşlarıyla birlikte köpeklerini gezintiye çıkardıklarını ifade eden Aslı Beki.

Aslı Bekiroğlu - Çağrı Telkıvıran aşkı bitti mi?

İmaj değişikliğine giderek saçlarını örgü yaptıran oyuncu Aslı Bekiroğlu, önceki gün Bebek'te yakışıklı bir arkadaşıyla objektiflere yansıdı.

Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre arkadaşlarıyla birlikte köpeklerini gezintiye çıkardıklarını ifade eden Aslı Bekiroğlu, yemi imajı sorulunca, "Yapımı acı verici oldu, çok canım yandı doğrusu. Bir yandan da bu imaj değişikliği sevenlerimi ikiye böldü ama ben sevdim bu halimi" dedi.

Yeni bir projesi olup olmadığı sorulan Bekiroğlu, "Yeni sezonda ekranda olur muyum bilemiyorum. Şu an senaryosunu okuduğum bir sinema projesi var sadece" diye konuştu.

Gözler yaz boyunca birlikte tatil yaptığı müzisyen sevgilisi Çağrı Telkıvıran'ı ararken ünlü oyuncu gazetecilerinin sorularını cevapladıktan sonra yürüyüşüne devam etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER