Aslıhan Doğan Turan'dan şaka gibi 'müjde'

Takvim Gazetesi'nin haberine göre Instagram'dan paylaştığı alışveriş linkleriyle sık sık gündem olan Turan, yine yapacağını yaptı.Siyah tutkusunu evindeki tuvalet kağıtlarına kadar yansıtan ünlü isim, paylaşımına "Müjdemi isterim" diye başladı ve siyah tuvalet kağıdı l.

Aslıhan Doğan Turan'dan şaka gibi 'müjde'

Takvim Gazetesi'nin haberine göre Instagram'dan paylaştığı alışveriş linkleriyle sık sık gündem olan Turan, yine yapacağını yaptı.

Siyah tutkusunu evindeki tuvalet kağıtlarına kadar yansıtan ünlü isim, paylaşımına "Müjdemi isterim" diye başladı ve siyah tuvalet kağıdı linki verdi.

MARKAYA REKLAM MESAJI!

Dört tanesi 95 TL olan tuvalet kağıdını "müjde" diye paylaşıp "Çok yakında bu markanın yüzü de olurum" diyerek mesajını yolladı.

Bu arada daha önce evinden paylaştığı videolarda siyah tuvalet kağıtlarıyla gündem olan sosyetik yenge, 2021'de bu ürünleri yurt dışından getirtiyordu.

O dönem altı tanesi 400 TL olan tuvalet kağıtları, sosyetik güzelin gündeme getirmesiyle popüler oldu ve bir firma, hızlı davranıp bu ürünlerin bir benzerinin Türkiye'de de satılmasını sağladı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER