Asuman Dabak'tan sürpriz proje: "Hayat Bi' Gün"

Geçtiğimiz yıllarda geçirdiği bir sağlık sorunu nedeniyle ölmeden önce yapılacaklar listesi hazırlayan Asuman Dabak, bu listenin ilk sıralarında yer alan maddesini "Hayat Bi' Gün" şarkısını seslendirerek tamamladı. "Hayat Bi' Gün" şarkısı, anı yaşa mottosundan ziyade yaşam

Asuman Dabak'tan sürpriz proje:

Geçtiğimiz yıllarda geçirdiği bir sağlık sorunu nedeniyle ölmeden önce yapılacaklar listesi hazırlayan Asuman Dabak, bu listenin ilk sıralarında yer alan maddesini "Hayat Bi' Gün" şarkısını seslendirerek tamamladı.

"Hayat Bi' Gün" şarkısı, anı yaşa mottosundan ziyade yaşamın hakkını vermeyi ve kendini sevmeyi vurguluyor. Başkalarını mutlu etmek yerine insanın önce kendini mutlu etmesi mesajıyla yola çıkılan "Hayat Bi' Gün" şarkısı, adeta hayatımızın değerini hatırlatma marşı niteliğinde...

Müzik sektörünün önemli söz yazarı ve bestecilerinden Murat Güneş'in Asuman Dabak'ı düşünerek ve özel olarak kaleme alarak söz ve bestesine imzasını attığı şarkı, Asuman Dabak'ın röportajlarından ilham alınarak yazıldı.

Şarkının düzenlemesi Cem Öğet tarafından yapılırken, klip yönetmenliğini Adil Akbay, görüntü yönetmenliğini ise Cem Çançin üstlendi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER