Avrupa Yakasının Yeniden Çekilmesi Hakkında Sarp Apak’tan Açıklama Geldi!

Gülse Birsel'in yeni proje hazırlığında olduğunu söylemesinin ardından yıllar önce yayınlanan Avrupa Yakası'nın yeniden çekileceği söylentisi ortaya sürüldü. Dizinin eski oyuncularından Sarp Apak ise Avrupa Yakası'nın yeniden çekilme gibi bir planının henüz olmadığını söyledi.

Avrupa Yakasının Yeniden Çekilmesi Hakkında Sarp Apak’tan Açıklama Geldi!

Gülse Birsel’in yeni proje hazırlığında olduğunu söylemesinin ardından yıllar önce yayınlanan Avrupa Yakası’nın yeniden çekileceği söylentisi ortaya sürüldü. Dizinin eski oyuncularından Sarp Apak ise Avrupa Yakası’nın yeniden çekilme gibi bir planının henüz olmadığını söyledi.

2004-2009 yılları arasında yayınlanan ve televizyon tarihine altın yazılarla ismini yazdıran Avrupa Yakası dizisi yeniden çekileceği iddiası magazin gündemine damga vurdu. Dizide Tanrıverdi karakterine can veren ünlü oyuncu Sarp Apak ise yeniden çekileceği söylentisinin gerçeği yansıtmadığını dile getirdi.

Sarp Apak, Avrupa Yakası’nın Yeniden Çekileceği Hakkındaki İddiaları Yalanlandı

Önceki gün bir alışveriş merkezinde görüntülenen ve bıyıklarını kestirmesiyle dikkat çeken Sarp Apak, yoğun bir dönemde olduğunu belirtti ve ekledi: “Hem iş hem de elim çok gidiyordu. Şu anda bir stand-up ile ilgili çalışmalarımız sürüyor. Mart ayında gerçekleşmesini planlıyoruz. Bu sene tiyatro ve sinemayla ilerliyorum ama her zaman televizyona hep muhtacız” şeklindeki duygularını dile getirdi.

 Avrupa Yakası’nın yeniden çekileceği iddiasıyla ilgili konuşan yıldız oyuncu, “Öyle bir şey yok. Gülse Birsel yeni bir iş yapacağı için belki onunla ilgili bağ kurmuşlardır. Gülse beni ne zaman çağırsa, orada olurum. Onunla başka bir bağım var. Ama her projede beraber olmamız ne kadar doğru olur? Ara ara buluşup, yine güzel işler elbette yapacağız” ifadelerini konuşmasında yer verdi.

 


Kaynak: Magazin Haberleri
Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2024, 18:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER