Aydilge Dilber Akımına Sert Çıkıştı

Fragman hit olurken Dilber elbisesinin stokları tükendi. Bu durumdan rahatsız olan Aydilge şu sözlerle tepki gösterdi:

Aydilge Dilber Akımına Sert Çıkıştı

Fragmanıyla sansasyon yaratan, İnci Taneleri dizisinin Dilber’i Hazar Ergüçlü’nün pavyon dansı gün geçtikçe sosyal medyada akıma dönüşmeye devam ediyor. 

Fragman hit olurken Dilber elbisesinin stokları tükendi.

İnci Taneleri

Bu durumdan rahatsız olan Aydilge şu sözlerle tepki gösterdi: “Babamın yıllar önce bir hastası vardı. Şiddete maruz kalma, midesine vura vura kanser etmiş kadını. Babam ona kanser olduğunu açıkladığında kadın demiş ki, doktor bey ben zaten kanserin içindeyim.Yıllardır yaşıyor muyum ki öleyim? Şimdi bu pavyon dansı ile ilgili amma duyar kastınız diyenler var. Evet kadınlar belli o elbise ile sadece beğenilmek popüler bir dansı taklit etmek ya da cinsel olarak arzulanmak istiyorlar. Kişisel tercihlere ne diyebiliriz ki. Ama şunu da hatırlatmak gerekir belki, o elbise sadece bir elbise değil, o dans sadece bir dans değil. Onların dans ettiği pavyon kültürünü binlerce kadının acısıyla yüklü. Yani dans ederken bu acıların üzerinde tepiniyorsunuz aslında fark etmeden. Dilber dizisinin tanıtımında şöyle bir söz var; herkes yer içer, hesabı Dilber öder. Aynen öyle. Bu akımlar gelip geçecek, tüketilecek, gülüp eğlenilecek. Hesabı ise gerçek Dilberler ödeyecek. Hem de belkide hayatlarıyla.”

Yılmaz Erdoğan’ın hem yazıp hem de Azem Yücedağ karakterine hayat vereceği İnci Taneleri dizisi 25 Ocak’ta Kanal D’de başlıyor. 

Hazar Ergüçlü

İnci Taneleri Dizisinin Konusu

İnci Taneleri, hapishaneden çıktıktan sonra hayatını sil baştan kurmaya çalışan bir adamın hikayesini konu ediyor. Azem Yücedağ, cezaevinde geçirdiği yılların ardından artık özgürlüğüne kavuşur. Acı dolu bir geçmişe sahip olan Azem, taşıdığı büyük sır ve hayatın yüküyle umudun peşinden koşarken, kolyesinden kopup dört bir yana savrulan inci tanelerini bir araya getirebilecek midir?


Kaynak: Magazin Haberleri
Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2024, 00:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER