Aylin Koç: "Zorluklarda sıkı bir şekilde kenetleniyoruz"

Sanat tarihi okuyan Caroline ve merhum iş insanı Mustafa Koç'un 19 yaşındaki kızı Aylin Koç, annesi ve ablası ile birbirlerine olan bağlılıklardan bahsederek samimi açıklamalarda bulundu. Harper's Bazaar Türkiye'nin temmuz sayısı için objektif karşısına geçen Koç, ilk defa rö.

Aylin Koç:

Sanat tarihi okuyan Caroline ve merhum iş insanı Mustafa Koç'un 19 yaşındaki kızı Aylin Koç, annesi ve ablası ile birbirlerine olan bağlılıklardan bahsederek samimi açıklamalarda bulundu.

Harper's Bazaar Türkiye'nin temmuz sayısı için objektif karşısına geçen Koç, ilk defa röportaj verdi.

Aylin Koç, çekimin yapıldığı Bodrum’u sevse de Türkiye’de yazı geçirmek için favorisinin Çeşme olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:

"Ailem, akrabalarım ve yakın arkadaşlarımın çoğu orada. Ruhuma çok uyuyor. Daha minimal yaşayabilme hissi veren bir yanı, bohem ve genç bir tavrı var. Özellikle bu sene Türkiye’ye dönmeyi dört gözle bekledim, çünkü pandemi sebebiyle ailemden ilk kez bu kadar uzun süre ayrı kaldım. Yalın bir yaşamın bize kattıklarını hatırladım. Yeniden gördüm ki, ‘az çoktur’ gerçekten bir cümleden çok daha fazlasıymış."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER