Ayşe Kökçü: "Kimi Allah'a havale etsem ya ölüyor ya sakat kalıyor"

Tele1'de ekrana gelen "Başka Sohbetler" programında Nilüfer Bıyıklı'nın konuğu olan usta tiyatro sanatçısı Ayşe Kökçü yeni sezonda Star TV'de ekrana gelecek olan "Ah Nerede" isimli diziyle sevenleriyle buluşacağını müjdeledi. Kökçü, "Kenan Işık genel sanat yönetmeniyken ben.

Ayşe Kökçü:

Tele1'de ekrana gelen "Başka Sohbetler" programında Nilüfer Bıyıklı'nın konuğu olan usta tiyatro sanatçısı Ayşe Kökçü yeni sezonda Star TV'de ekrana gelecek olan "Ah Nerede" isimli diziyle sevenleriyle buluşacağını müjdeledi.

Kökçü, "Kenan Işık genel sanat yönetmeniyken ben zaten Lüküs Hayat'ta oynuyordum. O dönemde ikinci evliliğimi yaptığım kişinin eşi, Kenan Işık'a çok etki etti. 'Onu oynatmayın, o ne oynayabilir ki?' gibi... O da onu dinledi herhalde bilmiyorum. Ama önemli değil. Meyve veren ağacı taşlayamıyorlar. O dönem öyle geçti." ifadelerini kullanırken "Umur Bugay ve Gencay Gürün beni mesleğimde bir yerlere taşımış kişilerdir. İkisi de benim için çok özel insanlar" şeklinde konuştu.

Ayşe Kökçü "Ben ilahi adalete çok inanırım. Allah'a havale et derler ya... Ben hep Allah'a havale ederim. Bu aralar onu da etmiyorum. Ettiğim kişilerin çoğu ya ölüyor ya da sakat kalıyor. Ne olursa olsunlar diyorum. Kötülük çok fena bir şey. Münakaşa edebilirsiniz, fikriniz uyuşmayabilir. Herkes herkesi sevecek diye de bir şey yok. Ama bir insana bilerek isteyerek kötülük yapmak onu kösteklemek çok fena bir şey" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER